Ankara'daki hastaneler listesi

Vikimedya liste maddesi
(Ankara ili hastaneler listesi sayfasından yönlendirildi)

Ankara'daki hastaneler listesi; Türkiye'nin başkenti Ankara'da bulunan devlet ve özel kuruluş destekli hastaneleri göstermektedir.

[1]ListeDüzenle

Adı Türü Konum ilçe Açılış tarihi Durum
Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Çankaya 2004 Kapatıldı
Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Keçiören 1953 Faaliyette
Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Altındağ 1995 Kapatıldı
Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Altındağ 1949 Faaliyette
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Altındağ 1957 Faaliyette
Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Çankaya 1968 Faaliyette
Ankara Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Çankaya 2000 Faaliyette
Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Altındağ 1924 Kapatıldı
Ankara Şehir Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Çankaya 2019 Faaliyette
Ankara Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Altındağ 1995 Faaliyette
Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Altındağ 1966 Faaliyette
Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Yenimahale 1956 Faaliyette
Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Altındağ 1963 Faaliyette
Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Keçiören 1990 Faaliyette
Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Keçiören 1941 Faaliyette
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Keçiören 2005 Faaliyette
Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Altındağ 1964 Kapatıldı
Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve araştırma hastanesi Yenimahalle 2010 Faaliyette
29 Mayıs Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Çankaya 2014 Faaliyette
Ankara Akyurt Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Akyurt 2001 Faaliyette
Ankara Büyükşehir Belediyesi Hastanesi Devlet hastanesi Yenimahalle Kapatıldı
Ankara Etlik İhtisas Hastanesi Devlet hastanesi Keçiören Kapatıldı
Ankara Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Gölbaşı 1996 Faaliyette
Ankara Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi Devlet hastanesi Keçiören 1978 Faaliyette
Ankara Ulus Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Altındağ Kapatıldı
Bala İlçe Entegre Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Bala 2007 Faaliyette
Beypazarı Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Beypazarı 1961 Faaliyette
Beytepe Murat Erdi Eker Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Çankaya 2003 Faaliyette
Dr. Hulusi Alataş Elmadağ Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Elmadağ 1991 Faaliyette
Dr. Muhittin Ülker Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi Devlet hastanesi Çankaya Kapatıldı
Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Sincan 1998 Faaliyette
Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Etimesgut 2016 Faaliyette
Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Yenimahalle 1943 Faaliyette
Güdül İlçe Entegre Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Güdül 1997 Faaliyette
Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Çubuk 1965 Faaliyette
Haymana Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Haymana Faaliyette
Kahramankazan Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Kahramankazan 1989 Faaliyette
Kalecik İlçe Entegre Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Kalecik Faaliyette
Kızılcahamam Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Kızılcahamam 1969 Faaliyette
Nallıhan Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Nallıhan 1981 Faaliyette
Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Polatlı 1956 Faaliyette
Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi Devlet hastanesi Şereflikoçhisar Faaliyette
75.Yıl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ağız ve diş sağlığı merkezi Altındağ 1976 Faaliyette
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ağız ve diş sağlığı merkezi Keçiören 2008 Faaliyette
Balgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ağız ve diş sağlığı merkezi Çankaya Faaliyette
Etimesgut Ağız Diş Sağlığı Merkezi Ağız ve diş sağlığı merkezi Etimesgut Faaliyette
Gölbaşı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ağız ve diş sağlığı merkezi Gölbaşı 2014 Faaliyette
Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ağız ve diş sağlığı merkezi Altındağ Faaliyette
Keçiören Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ağız ve diş sağlığı merkezi Keçiören Faaliyette
Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ağız ve diş sağlığı merkezi Mamak 2009 Faaliyette
Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ağız ve diş sağlığı merkezi Pursaklar Faaliyette
Sincan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ağız ve diş sağlığı merkezi Sincan 2010 Faaliyette
Topraklık Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ağız ve diş sağlığı merkezi Çankaya 1981 Faaliyette
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi Üniversite hastanesi Çankaya 1945 Faaliyette
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Araştırma ve Uygulama Hastanesi Üniversite hastanesi Çankaya 1985 Faaliyette
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Üniversite hastanesi Çankaya 1982 Faaliyette
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Gazi Hastanesi Üniversite hastanesi Yenimahalle 1979 Faaliyette
Hacettepe Üniversitesi Beytepe Gün Hastanesi Üniversite hastanesi Çankaya 2013 Faaliyette
Hacettepe Üniversitesi Erişkin Hastanesi Üniversite hastanesi Çankaya 1967 Faaliyette
Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi Üniversite hastanesi Çankaya 1958 Faaliyette
Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Üniversite hastanesi Çankaya 1993 Faaliyette
Turgut Özal Üniversitesi Hastanesi Üniversite hastanesi Keçiören Kapatıldı
Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi Üniversite hastanesi Çankaya Faaliyette
A Life Hospital Özel hastane Etimesgut Faaliyette
Acıbadem Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Akay Hastanesi, Kavaklıdere Özel hastane Çankaya Faaliyette
Akropol Hastanesi Özel hastane Altındağ Faaliyette
Ankara Maya Göz Merkezi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Ankasu Göz Hastanesi Özel hastane Keçiören Faaliyette
Bayındır Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Bilgi Hastanesi Özel hastane Yenimahalle Faaliyette
Boylam Psikiyatri Hastanesi Özel hastane Kahramankazan Faaliyette
Çankaya Doruk Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Çankaya Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Dünya Göz Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Keçiören Faaliyette
Sincan Faaliyette
Dent Ankara Ağız ve Diş Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Eryaman Hastanesi Özel hastane Etimesgut Faaliyette
Etimed Hastanesi Özel hastane Etimesgut Faaliyette
Güven Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
HRS Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
İncek Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Özel hastane Gölbaşı Faaliyette
Kavaklıdere Umut Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Keçiören Hastanesi Özel hastane Keçiören Faaliyette
Koru Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Sincan Faaliyette
Kudret Göz Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Kudret İnternational Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Liv Hospital Özel hastane Çankaya Faaliyette
Lokman Hekim Hastanesi Özel hastane Keçiören Faaliyette
Sincan Faaliyette
Lösante Hastanesi Özel hastane Gölbaşı Faaliyette
Medical Park Özel hastane Yenimahalle Faaliyette
Medicana International Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Magnet Hastanesi Özel hastane Çankaya] Faaliyette
Medisun Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Memorial Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Miadent Ağız ve Diş Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Mim Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Mutludent Ağız ve Diş Hastanesi Özel hastane Mamak Faaliyette
Natomed Hastanesi Özel hastane Mamak Faaliyette
Odak Göz Hastanesi Özel hastane Sincan Faaliyette
Ortadoğu Hastanesi Özel hastane Yenimahalle Faaliyette
Özkaya Tıp Merkezi Özel hastane Çankaya Faaliyette
TOBB ETÜ Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Turkuaz Göz Hastalıkları Merkezi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Umut Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
Vegadent Ağız ve Diş Hastanesi Özel hastane Yenimahalle Faaliyette
Yüzüncüyıl Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
19 Mayıs Hastanesi Özel hastane Çankaya Faaliyette
  1. ^ "Magnet hastanesi". 24 saat.  Bilinmeyen parametre |Şehir= görmezden gelindi (yardım);