Ana menüyü aç
Alba Solis

Alba Solís (d. Ángela Herminia Lamberti; d. 18 Ekim 1927 - ö.3 Şubat 2016), Arjantinli şarkıcı ve aktris.

İçindekiler

Yaşamı ve kariyeriDüzenle

Sanatçı Buenos Aires doğumludur. Oyunculuk kariyerinde rol aldığı La cigarra está que arde, Estrellas de Buenos Aires, De turno con la muerte ve Escándalo nocturno. adlı yapımlarla tanındı.

ÖlümüDüzenle

Sanatçı Alba Solis doğum yeri  Buenos Aires'te 3 Şubat 2016'da kalp yetmezliğinden 88 yaşında öldü.[1]

FilmografiDüzenle

  • Carne (1968)
  • La cigarra está que arde (1967)
  • Luna Park (1960)
  • Estrellas de Buenos Aires (1956)
  • Maleficio (1953)
  • De turno con la muerte (1951)
  • Escándalo nocturno (1951)

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle