Ahmet Tansu Taşanlar

Ahmet Tansu Taşanlar (d. 30 Mayıs 1984, Ankara), Türk oyuncu.

Ahmet Tansu Taşanlar
Doğum 30 Mayıs 1984 (1984-05-30) (35 yaşında)
Ankara, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Eğitim Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2008-günümüz

FilmografiDüzenle

Yapımar
Yıl Başlık Rolü Notlar
2008 Akasya Durağı Müşteri Dizi
2008-2010 Küçük Kadınlar Ceyhun
2009 Bir Bu Bulut Olsam Salih
2009 Hırçın Kız Kadife Süleyman TV filmi
2011 Muhteşem Yüzyıl Heykeltıraş Antuan Dizi
2011 Yalancı Bahar Aras
2011 İzmir Çetesi Rıfat
2012 Veda Sinan
2013 Küçük Kıyamet Konuk oyuncu
2014 Kara Para Aşk Arda Çakır
2015 Analar ve Anneler Halil
2016-2017 Vatanım Sensin Hasan Basri
2017 Kara Yazı Kadir
2017-2018 Çukur Avukat Nazım
2018-2019 Mehmetçik Kut'ül Amare Zafir
2019- Hercai Azat Şadoğlu

KaynakçaDüzenle