Ana menüyü aç

Ahmet Can Çakırca (d. 4 Aralık 1973, İstanbul), Türk kurgucu. Bugüne kadar birçok sinema filminin kurgusunu yapmıştır. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema-Televizyon Bölümü mezunudur.[1]

Ahmet Can Çakırca
Doğum 4 Aralık 1973 (1973-12-04) (45 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Meslek Kurgu yönetmeni
Tanınma nedeni Şeytanın Pabucu, Moskova'nın Şifresi: Temel

FilmografisiDüzenle

Kurgu
Yıl Yapım
1999 Fasulye
2006 Polis
2008 Son Buluşma
2008 Şeytanın Pabucu
2009 Acı Aşk
2009 Beş Şehir
2009 Denizden Gelen
2010 Kar Beyaz
2010 Sultanın Sırrı
2011 Can
2011 Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi
2011 Menekşe'den Önce
2012 Moskova'nın Şifresi: Temel
2013 Kadın İşi: Banka Soygunu
2014 Bizum Hoca
Post-Prodüksiyon
Yıl Yapım
2012 Selam

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Ahmet Can Çakırca". SinemaTürk. 2 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mart 2014. 

Dış bağlantılarDüzenle