2007'de Billboard 200'da bir numara olan albümler listesi

Vikimedya liste maddesi
Amerikalı şarkıcı-söz yazarı Josh Groban'ın Noël albümü 2007'nin en çok satan ve en uzun soluklu albümü oldu. Arka arkaya dört hafta zirvede kaldı.

Billboard 200, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir numaraya çıkmış albümleri listeler. Billboard dergisi tarafından yayımlanan ve Nielsen SoundScan tarafından derlenen bu liste, albüm satışlarını fiziksel ve dijital ortamda ele alarak yayımlanır.

ListeDüzenle

Anahtar
  2007 yılının en iyi performans gösteren albümünü gösterir
Tarih Albüm Sanatçı(lar) Kaynak(lar)
6 Ocak Hip Hop Is Dead Nas [1]
13 Ocak 21 Omarion [2]
20 Ocak Dreamgirls: Music from the Motion Picture Soundtrack [3]
27 Ocak [4]
3 Şubat Daughtry Daughtry [5]
10 Şubat Late Night Special Pretty Ricky [6]
17 Şubat Not Too Late Norah Jones [7]
24 Şubat Infinity on High Fall Out Boy [8]
3 Mart Not Too Late Norah Jones [9]
10 Mart [10]
17 Mart Daughtry Daughtry [11]
24 Mart Greatest Hits The Notorious B.I.G. [12]
31 Mart Luvanmusiq Musiq Soulchild [13]
7 Nisan We Were Dead Before the Ship Even Sank Modest Mouse [14]
14 Nisan Let It Go Tim McGraw [15]
21 Nisan Now 24 Various Artists [16]
28 Nisan [17]
5 Mayıs The Best Damn Thing Avril Lavigne [18]
12 Mayıs [19]
19 Mayıs Because of You Ne-Yo [20]
26 Mayıs Call Me Irresponsible Michael Bublé [21]
2 Haziran Minutes to Midnight Linkin Park [22]
9 Haziran It Won't Be Soon Before Long Maroon 5 [23]
16 Haziran Double Up R. Kelly [24]
23 Haziran Epiphany T-Pain [25]
30 Haziran Big Dog Daddy Toby Keith [26]
7 Temmuz Lost Highway Bon Jovi [27]
14 Temmuz Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus Hannah Montana/Miley Cyrus [28]
21 Temmuz T.I. vs. T.I.P. T.I. [29]
28 Temmuz [30]
4 Ağustos Now 25 Various Artists [31]
11 Ağustos [32]
18 Ağustos Finding Forever Common [33]
25 Ağustos UGK (Underground Kingz) UGK [34]
1 Eylül High School Musical 2 Soundtrack [35]
8 Eylül [36]
15 Eylül [37]
22 Eylül [38]
29 Eylül Graduation Kanye West [39]
6 Ekim Reba: Duets Reba McEntire [40]
13 Ekim Still Feels Good Rascal Flatts [41]
20 Ekim Magic Bruce Springsteen [42]
27 Ekim Rock N Roll Jesus Kid Rock [43]
3 Kasım Magic Bruce Springsteen [44]
10 Kasım Carnival Ride Carrie Underwood [45]
17 Kasım Long Road Out of Eden Eagles [46]
24 Kasım American Gangster Jay-Z [47]
1 Aralık As I Am Alicia Keys [48]
8 Aralık Noël   Josh Groban [49]
15 Aralık [50]
22 Aralık [51]
29 Aralık [52]

Ayrıca bakınızDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Hasty, Katie (27 Aralık 2006). "Nas Scores Third No. 1 Album With 'Hip-Hop Is Dead'". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  2. ^ Cohen, Jonathan (3 Ocak 2007). "Omarion Leads Active Post-Christmas Album Chart". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 8 Temmuz 2012. 
  3. ^ Hasty, Katie (10 Ocak 2007). "'Dreamgirls' Takes No. 1 In Sluggish Sales Week". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  4. ^ Hasty, Katie (17 Ocak 2007). "'Dreamgirls' Remains No. 1 As Sales Keep Sliding". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  5. ^ Cohen, Jonathan (24 Ocak 2007). "Daughtry Edges Out 'Dreamgirls' To Claim No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  6. ^ Cohen, Jonathan (31 Ocak 2007). "Pretty Ricky, Shins Grab Top Album Chart Spots". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  7. ^ Cohen, Jonathan (7 Şubat 2007). "Better 'Late' Than Never: Jones Debuts At No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  8. ^ Hasty, Katie (14 Şubat 2007). "Fall Out Boy Hits 'High' Note With No. 1 Debut". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  9. ^ "Norah Rebounds To No. 1 In Post-Grammy Week". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. 21 Şubat 2007. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  10. ^ Hasty, Katie (28 Şubat 2007). "Norah Stays Tight At No. 1 Amidst Slow Sales Week". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  11. ^ Cohen, Jonathan (7 Mart 2007). "Daughtry Flip-Flops With Jones, Reclaims No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 8 Temmuz 2012. 
  12. ^ Hasty, Katie (14 Mart 2007). "Notorious B.I.G. 'Great' Again On The Billboard 200". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 8 Temmuz 2012. 
  13. ^ Hasty, Katie (21 Mart 2007). "Musiq, Lloyd Usher Six Big Debuts Onto Album Chart". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  14. ^ Hasty, Katie (28 Mart 2007). "Modest Mouse Steers Its 'Ship' To No. 1 Debut". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  15. ^ Hasty, Katie (4 Nisan 2007). "McGraw Leads Seven Top 10 Debuts Onto Billboard 200". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  16. ^ Hasty, Katie (11 Nisan 2007). "'NOW 24' Trumps Duff, McBride, Timbaland At No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  17. ^ Hasty, Katie (18 Nisan 2007). "'NOW' Remains No. 1 As Bright Eyes Debuts High". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  18. ^ Hasty, Katie (25 Nisan 2007). "Lavigne's New 'Thing' Debuts Atop Billboard 200". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  19. ^ Hasty, Katie (2 Mayıs 2007). "Lavigne Remains No. 1 As Joe Debuts High". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  20. ^ Hasty, Katie (9 Mayıs 2007). "Ne-Yo Scores Second No. 1 In Debut-Heavy Week". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  21. ^ Hasty, Katie (16 Mayıs 2007). "Buble Sidesteps Bone Thugs To Claim No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  22. ^ Hasty, Katie (23 Mayıs 2007). "Linkin Park Scores Year's Best Debut With 'Midnight'". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  23. ^ Hasty, Katie (30 Mayıs 2007). "Maroon 5 Nudges Linkin Park From Atop Billboard 200". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  24. ^ Hasty, Katie (6 Haziran 2007). "R. Kelly Flirts His Way To No. 1 Album Chart Debut". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  25. ^ Hasty, Katie (13 Haziran 2007). "T-Pain Soars To No. 1 Ahead Of Rihanna, McCartney". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  26. ^ Hasty, Katie (20 Haziran 2007). "Toby Keith's 'Big Dog' Heads Straight To No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  27. ^ Hasty, Katie (27 Haziran 2007). "Bon Jovi Scores First No. 1 Album Since 1988". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  28. ^ Cohen, Jonathan (4 Temmuz 2007). "Cyrus Sidesteps Clarkson To Debut At No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  29. ^ Hasty, Katie (11 Temmuz 2007). "T.I. Is Top Dog Again On The Billboard 200". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  30. ^ Hasty, Katie (18 Temmuz 2007). "T.I. Holds Off Pumpkins, Interpol To Remain No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  31. ^ Hasty, Katie (25 Temmuz 2007). "'NOW 25' Scores 12th No. 1 Album Of The Series". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  32. ^ Hasty, Katie (1 Ağustos 2007). "'NOW 25' Fends Off 'Hairspray,' Prince To Remain No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  33. ^ Hasty, Katie (8 Ağustos 2007). "Common Scores First No. 1 On Billboard 200". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  34. ^ Hasty, Katie (15 Ağustos 2007). "After Five-Year Absence, UGK Scores First No. 1 Album". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  35. ^ Hasty, Katie (22 Ağustos 2007). "'High School Musical 2' Blasts In At No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  36. ^ Hasty, Katie (29 Ağustos 2007). "'High School Musical 2' Hangs On Atop Billboard 200". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  37. ^ Cohen, Jonathan (5 Eylül 2007). "'High School Musical 2' Starts Third Week At No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  38. ^ Hasty, Katie (12 Eylül 2007). "'High School Musical 2' Still Tops On Billboard 200". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  39. ^ Mayfield, Geoff (18 Eylül 2007). "Kanye Crushes 50 Cent In Huge Album Sales Week". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  40. ^ Hasty, Katie (26 Eylül 2007). "Reba Outmuscles Kanye, 50 To Score First No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  41. ^ Hasty, Katie (3 Ekim 2007). "Rascal Flatts Races To No. 1 In Debut-Heavy Week". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  42. ^ Hasty, Katie (10 Ekim 2007). "Springsteen Is Boss Of Album Chart With 'Magic'". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  43. ^ Cohen, Jonathan (17 Ekim 2007). "Kid Rock Rolls To No. 1 Album Chart Debut". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  44. ^ Hasty, Katie (24 Ekim 2007). "Springsteen Returns To No. 1 In Slow Sales Week". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  45. ^ Hasty, Katie (31 Ekim 2007). "Underwood Leads Three Country Debuts Onto Chart". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  46. ^ Hasty, Katie (7 Kasım 2007). "Eagles Fly Past Britney To Debut At No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 8 Temmuz 2012. 
  47. ^ Hasty, Katie (14 Kasım 2007). "Jay-Z Leapfrogs Eagles, Britney For No. 1 Debut". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  48. ^ Cohen, Jonathan (21 Kasım 2007). "Keys Storms Chart With Mega-Selling 'As I Am'". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 29 Ocak 2009. 
  49. ^ Hasty, Katie (28 Kasım 2007). "'Oprah' Visit Helps Groban Soar To No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  50. ^ Hasty, Katie (5 Aralık 2007). "Groban Remains No. 1 In Slow Release Week". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  51. ^ Hasty, Katie (12 Aralık 2007). "Groban Ties Elvis With Third Week At No. 1". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009. 
  52. ^ Hasty, Katie (19 Aralık 2007). "Groban Remains No. 1, Becomes '07's Best-Seller". Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Erişim tarihi: 1 Şubat 2009.