İsviçre'deki kayak merkezlerinin listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu İsviçre'deki kayak merkezlerinin listesidir.

Valais ve VaudDüzenle

İsim Merkez Yükseklik alt
m
Yükseklik üst
m
Asansör1 Kayak pisti
km
Web sitesi
Champex-Lac Champex-Lac 1500 2000 4 20 http://www.champex.info 7 Mart 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Matterhorn kayak cenneti Zermatt 1600 3900 103 313 Matterhorn ski paradise 5 Haziran 2001 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Les portes du soleil Morgins, Champéry, Les Crosets 1000 2500 114/78/12 650 Les portes du soleil
Verbier - Les quatre vallées Verbier, Nendaz, Veysonnaz 1400 3330 50/32/18 410 Verbier - Les quatre vallées2 Şubat 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Skiregion Aletsch Belalp, Bettmeralp, Fiesch, Riederalp 1050 3118 38/7/4 239 Aletsch 1 Aralık 2019 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Crans Montana Crans, Barzettes, Montana, Aminona 1500 3000 30/10/7 200 Crans Montana 29 Haziran 1997 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Sierre-Anniviers Grimentz, Zinal, Vercorin, St-Luc und Chandolin 1340 3025 37/3/4 230 Val d'Anniviers 1 Şubat 2006 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Saas Fee Saas Fee, Saas Balen, Saas Grund 1470 3600 37/4/15 145 Saas Fee 20 Mayıs 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Leysin Leysin, Les Mosses, La Lecherette 1253 2200 19/7/3 100 Leysin 10 Mayıs 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Les Diablerets Les Diablerets 1200 2971 27/10/8 80 Les Diablerets10 Mayıs 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Leukerbad Leukerbad 1411 2800 9/1/3 60 Leukerbad 26 Şubat 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Lötschental Wiler (Lötschen) 1375 3111 2/2/1 33 Lötschental 15 Mart 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Anzère Anzère 1500 2500 8/2/1 40 Anzère
Villars-Gryon Villars, Gryon 1300 2200 11 75 Villars-Gryon

Bern OberlandDüzenle

İsim Merkez Yükseklik alt
m
Yükseklik üst
m
Asansör1 Kayak pisti
km
Web sitesi
Gstaad Mountain Rides Gstaad 1200 2971 69 250 Gstaad und Umgebung 16 Mart 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Jungfrauregion Mürren, Wengen, Grindelwald 796 2970 19/14/6 213 Jungfrauregion 17 Eylül 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Adelboden-Lenk Adelboden, Lenk, Frutigen 1068 2330 36/7/8 205 Adelboden-Lenk 4 Nisan 2007 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Alpenregion Meiringen-Hasliberg Meiringen, Hasliberg 602 2433 6/4/6 60 Alpenregion Meiringen-Hasliberg 9 Mart 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.

Orta İsviçreDüzenle

İsim Merkez Yükseklik alt
m
Yükseklik üst
m
Asansör1 Kayak pisti
km
Web sitesi
Brunni-Alpthal Brunni, Alpthal 1098 1500 5/0/1 20 Brunni-Alpthal 20 Ocak 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Engelberg Titlis Engelberg 1050 3020 14/14/14 82 Engelberg 15 Mart 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Gotthard Oberalp Arena Andermatt, Hospental 1444 2963 11/8/4 55 Andermatt 11 Şubat 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Sörenberg Sörenberg, Flühli 1166 2350 17/2/3 50 Sörenberg 16 Aralık 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Hoch-Ybrig Oberiberg, Unteriberg 900 1938 6/4/1 50 Ybrig 7 Ağustos 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.

GraubündenDüzenle

İsim Merkez Yükseklik alt
m
Yükseklik üst
m
Asansör1 Kayak pisti
km
Web sitesi
Davos-Klosters Davos, Klosters 1191 2844 14/6/5 427 Davos-Klosters 19 Mayıs 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.[1] 30 Kasım 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Arosa Lenzerheide Arosa, Lenzerheide, Valbella, Parpan, Churwalden 1230 2865 16/18/7 225 Arosa Lenzerheide 28 Mayıs 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Engadin-St. Moritz St. Moritz, Silvaplana, Sils Maria, Pontresina, Celerina, Zuoz 1768 3303 56/29/16 350 Engadin-St. Moritz 27 Haziran 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. (German)
Engadin-St. Moritz 3 Ocak 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. (English)
Alpenarena Flims, Laax, Falera 1000 3018 12/7/11 220 Alpenarena 25 Ocak 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. (German)
Alpenarena 18 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. (English)
Silvretta Arena Samnaun, Ischgl (A) 1700 2900 16/21/5 200 Silvretta Arena 9 Mayıs 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Gotthard Oberalp Arena Disentis, Sedrun, Dieni 1150 2903 14/7/1 110 Disentis-Sedrun 1 Ekim 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Savognin Savognin 1207 2713 16/6/0 80 Savognin 20 Ekim 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Engadin-Scuol Scuol 1250 2800 8/5/2 80 Scuol 23 Eylül 2007 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Brigels Brigels, Waltensburg, Andiast 1100 2418 6/3/0 75 Brigels 10 Ekim 2010 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Vals3000 Vals 1250 3000 4/0/1 25 Vals3000 5 Aralık 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.

Doğu İsviçreDüzenle

İsim Merkez Yükseklik alt
m
Yükseklik üst
m
Asansör1 Kayak pisti
km
Web sitesi
Flumserberg Flumserberg, Unterterzen 1000 2222 5/8/4 65 Flumserberg 19 Ekim 2018 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Toggenburg Wildhaus, Unterwasser, Alt St. Johann 900 2262 12/6/2 60 Toggenburg 16 Ocak 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Pizol Bad Ragaz, Wangs 900 2226 5/3/4 40 Pizol 8 Mart 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Braunwald Braunwald 1256 1905 9 32 Braunwald

1lift/telesiyej/teleferik;tek sayı varsa toplamı gösterir

Ayrıca bakınızDüzenle