Özge Özacar

Türk oyuncu

Özge Özacar (d. 22 Nisan 1995, İstanbul), Türk dizi oyuncusudur.[2]

Özge Özacar
Doğum22 Nisan 1995 (28 yaşında)[1]
İstanbul, Türkiye
Milliyet Türkiye
EğitimMarmara Üniversitesi
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2015-günümüz
Boy1,65 m (5 ft 5 in)
Kilo54 kilogram

Filmografisi değiştir

Televizyon
Yıl Yapım Rol Kanal
2015 Tatlı Küçük Yalancılar[3] Müge Star TV
2016 Oyunbozan [4] Zeynep Show TV
2017 Lise Devriyesi[5] Meltem TRT 1
2017-2018 Meryem Naz Sargun Kanal D
2019 Sevgili Geçmiş[6] Azra Yılmaz Star TV
2020-2021 Kefaret [7][8] Meltem Serez FOX
2022 Baba Cansu Erim Show TV
2023 Kısmet Melike Dağveren FOX
O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Kendisi TV8
2024-günümüz Kızılcık Şerbeti Görkem Show TV
İnternet dizi ve filmleri
Yıl Yapım Rol Platform
2021 Seyyar[9] Çiğdem puhutv
2022 Hayaller ve Hayatlar Mehveş beIN CONNECT
2023 Bursa Bülbülü[10] Arzu Disney+
Sinema
Yıl Yapım Rol Kaynak
2019 Hababam Sınıfı Yeniden Didem [11]

Kaynakça değiştir

  1. ^ "Instagram". www.instagram.com. 4 Nisan 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  2. ^ "Oyuncu Özge Özacar: 'Oldum' demek yok". Cumhuriyet. 10 Temmuz 2021. 24 Ekim 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ekim 2021. 
  3. ^ "Tatlı Küçük Yalancılar Oyuncuları | İsimleri, cast kadrosu". Diziler.com. 31 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  4. ^ "Oyunbozan Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri". www.showtv.com.tr. 24 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  5. ^ "Lise Devriyesi Oyuncuları | İsimleri, cast kadrosu". Diziler.com. 8 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  6. ^ "Sevgili Geçmiş Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri (Tam Liste Tüm Oyuncular)". diziseti.tv. 31 Aralık 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  7. ^ "Özge Özacar kimdir, kaç yaşında? Kefaret'in Meltem'i Özge Özacar nereli?". Akşam. 14 Aralık 2020. 7 Şubat 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ekim 2021. 
  8. ^ "Kefaret'ten sonra Özge Özacar'ın bir dizisi için daha final zamanı geldi!". Ağustos 2021. 11 Ağustos 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ekim 2021. 
  9. ^ "puhutv'nin yeni dizisi Seyyar'ın başrolü Özge Özacar: İstanbul'un tam göbeğinde geçen bir hikaye". NTV. 11 Haziran 2021. 11 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ekim 2021. 
  10. ^ "'Bursa Bülbülü' çekimleri başladı". Hürriyet. 26 Mayıs 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2022. 
  11. ^ Beyazperde, Hababam Sınıfı Yeniden filminin kadrosu ve yönetmeni, 15 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 24 Aralık 2020 

Dış bağlantılar değiştir