Çiğdem Tunç

Çiğdem Tunç (d. 28 Ağustos 1963, İstanbul), Türk sinema oyuncusu ve balerin.

Çiğdem Tunç
Doğum 28 Ağustos 1963 (1963-08-28) (57 yaşında)
İstanbul
Meslek Sinema oyuncusu
Etkin yıllar 1980-

Mehmet Ali Erbil ile birlikte 1984 yılında başlayan ve uzun yıllar çeşitli televizyon programlarında sunucu ve oyuncu olarak yer almıştır.

FilmografiDüzenle

Yıl Başlık Rolü Notlar
1980 Renkli Dünya Dansçı
1982 Hasret Sancısı Seher
1982 O Kadın Manken
1983 Gecenin Sonu Kadirin Sevgilisi
1984 Alev Alev Ümran
1984 Kayıp Kızlar Sevda
1984 Şabaniye Nazlı
1990 Can Dostlar (I) Sema
1991 Aldatacağım / Kaderimsin Avukat Nilüfer
1996 Çılgın Bediş Yarışma Sunucusu
2002 Çekirdek Aile
2003 Tatlı Hayat Konuk Oyuncu
2004 Neredesin Firuze Show Sunucusu
2005 Belalı Baldız Neriman
2006 Unutulmayanlar Konuk Oyuncu
2007 Genco Bihter
2010 Geniş Aile Melodi
2011 Bizim Yenge Jüri
2014 Analı Oğullu Vildan
2014 Vay Başıma Gelenler 2 Buçuk Peri
2017 Aşk-ı Roman Leman Hanım
2018 Benim Adım Osssman
2019 Jet Sosyete Miss Magazinella 42. bölüm[1]

AlbümleriDüzenle

  • 1993, Biz İkimiz

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Jet Sosyete'nin sürpriz konukları belli oldu". NTV.com.tr. 22 Ekim 2019. 16 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2019.