Çağan Efe Ak

Türk çocuk oyuncu

Çağan Efe Ak (d. 6 Haziran 2007, İstanbul), Türk çocuk oyuncudur.

Çağan Efe Ak
Doğum Çağan Efe Ak
6 Haziran 2007 (2007-06-06) (15 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2015-günümüz

KariyeriDüzenle

İlk defa reklam filmleri ile kamera karşısına geçen Çağan Efe Ak daha sonra Bir Gün Bir Çocuk filminde ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol aldı.[1] Ardından Güldüy Güldüy Show Çocuk'ta ve çeşitli filmlerde rol alan Çağan Efe Ak, aynı zamanda seslendirme de yapmıştır. Şu anda TRT1'de yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinde başrolde oynamaktadır.

FilmografiDüzenle

Sinema
Yıl Adı Rol Notlar
2016 Bir Gün Bir Çocuk Latif Yardımcı Karakter
2018 Deliler: Fatih'in Fermanı Suskun Çocuk Yardımcı Karakter
2018 Ailecek Şaşkınız Ferhat'ın küçüklüğü Yardımcı Karakter
2021 Tozkoparan İskender: 1071 Tozkoparan İskender (çocukluğu) Ana Karakter
2021 Tozkoparan İskender: Zafer Ana Karakter
Televizyon
Yıl Adı Rol Notlar
2015 Muhteşem Yüzyıl Kösem Şehzade Murat Yardımcı Karakter
2016 İçerde Sarp'ın küçüklüğü Konuk Oyuncu
2021- Tozkoparan İskender Tozkoparan İskender (çocukluğu) Başrol Oyuncusu
Televizyon Programları
Yıl Adı Rol Yayınlanan Kanal
2016 Güldüy Güldüy Show Kendisi Show TV

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Sevgi Evi'ndeki Umudun Hikayesi". Alcan, Musa. Anadolu Ajansı. 27 Temmuz 2016. 28 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Şubat 2021.