Zen Gesner

Zen Gesner (d. 23 Haziran 1970; Van Nuys, Kaliforniya), Amerikalı oyuncudur.

1996-1998 yılları arası yayınlanan aksiyon-macera televizyon dizisi Sinbad'ın Maceraları 'nda ana karakteri canlandıran oyuncu geniş kitlelerce tanınmıştır.

Londra Kraliyet Tiyatro Akademisi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Genelde aksiyon tarzı film ve dizilerde görünmüştür.

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 1994: Dumb & Dumber
  • 1996–1998: The Adventures of Sinbad
  • 1996: Soldier Boyz
  • 1996: Kingpin
  • 2001: Shallow Hal
  • 2002: Boat Trip
  • 2005: The Ringer

Dış bağlantılarDüzenle