Yeni Sevimli Kahramanlar bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu liste Cartoon Network'te yayınlanan Yeni Sevimli Kahramanlar çizgi dizisinin bölüm listesidir.

Seri görünümüDüzenle

Sezon Kısımlar Bölüm sayısı Orijinal yayın tarihi Türkiye yayın tarihi
Başlangıç tarihi Bitiş tarihi Kanal Başlangıç tarihi Bitiş tarihi Kanal
1 104 52 15 21 Eylül 2015 (2015-09-21) 22 Ekim 2015 (2015-10-22) Cartoon Network 23 Nisan 2018 (2018-04-23) 10 Eylül 2018 (2018-09-10) Cartoon Network
&
Boomerang
4 9 Kasım 2015 (2015-11-09) 30 Kasım 2015 (2015-11-30) Boomerang
6 Şubat 2016 (2016-02-06) 20 Şubat 2016 (2016-02-20) Cartoon Network
3 27 Şubat 2016 (2016-02-27) 12 Mart 2016 (2016-03-12)
4 26 Nisan 2016 (2016-04-26) DVD
22 Mayıs 2016 (2016-05-22) Online
28 Nisan 2017 (2017-04-28) Boomerang SVOD
13 21 Aralık 2017 (2017-12-21)
4 8 Şubat 2018 (2018-02-08)
1 30 Kasım 2017 (2017-11-30)
8 8 Şubat 2018 (2018-02-08)
2 104 52 4 25 Haziran 2018 (2018-06-25) 4 Mart 2019 (2019-03-04) 6 Eylül 2019 (2019-09-06)
1 8 Şubat 2018 (2018-02-08)
7 25 Haziran 2018 (2018-06-25)
1 15 Mart 2018 (2018-03-15)
12 28 Kasım 2018 (2018-11-28)
1 31 Ocak 2019 (2019-01-31)
3 26 Eylül 2018 (2018-09-26)
10 28 Kasım 2018 (2018-11-28)
13 31 Ocak 2019 (2019-01-31)
3 104 52 26 29 Ağustos 2019 (2019-08-29) 2 Aralık 2019 (2019-12-02) 9 Mart 2020 (2020-03-09)
26 30 Ocak 2020 (2020-01-30)

BölümlerDüzenle

1. Sezon: Wabbit/Bugs! (2015-2018)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1a 1a "Buddha Bugs" Buddha Bugs 23 Nisan 2018 (2018-04-23)
1b 1b "Now and Zen" Now ve Zen 23 Nisan 2018 (2018-04-23)
2a 2a "The Inside Bugs" Ajan Bugs 23 Nisan 2018 (2018-04-23)
2b 2b "Sun Valley Freeze" Dondurucu Güneş Vadisi 23 Nisan 2018 (2018-04-23)
3a 3a "St. Bugs and the Dragon" Bay Bugs ve Ejderha 24 Nisan 2018
3b 3b "Leaf It Alone" Onu Rahat Bırak 24 Nisan 2018
4a 4a "The Bigfoot in Bed" Koca Ayak Yatakta 25 Nisan 2018
4b 4b "World Wide Wabbit" İnternet Tavşanı 25 Nisan 2018
5a 5a "For the Love of Acorns" Palamutlar Aşkına 26 Nisan 2018
5b 5b "The Game Is a Foot" Ayak Oyunu 26 Nisan 2018
6a 6a "The Grim Rabbit"
6b 6b "The Wringer" Sıkıntı 27 Nisan 2018
7a 7a "White House Wabbit" Beyaz Saray Tavşanı 30 Nisan 2018
7b 7b "Bugsbarian" Barbar Tavşan 30 Nisan 2018
8a 8a "Not Lyin' Lion" Yatmayan Aslan 1 Mayıs 2018
8b 8b "Ice Ice Bunny" Buz Buz Tavşan 1 Mayıs 2018
9a 9a "Wabbit's Wild"
9b 9b "All Belts Are Off" Kemerler Açık mı? 2 Mayıs 2018
10a 10a "Wabbit's Best Friend" Wabbit'in En İyi Arkadaşı 3 Mayıs 2018
10b 10b "Annoying Ex- Boydfriend" Sinir Bozucu Eski Sevgilim 3 Mayıs 2018
11a 11a "Bugs vs. Snail" Bugs'a Karşı Salyangoz 4 Mayıs 2018
11b 11b "To Catch a Fairy"
12a 12a "Bugs in the Garden" Bugs Bahçede 7 Mayıs 2018
12b 12b "Scarecrow" Korkuluk 7 Mayıs 2018
13a 13a "Painter Paint Hare" Ressam Burayı Boya 8 Mayıs 2018
13b 13b "The Spy Who Bugged Me" Beni Rahatsız Eden Casus 8 Mayıs 2018
14a 14a "Hareplane Mode" Tavşan Modu 9 Mayıs 2018
14b 14b "Bugs of Steel" Çevik Bugs Bunny 9 Mayıs 2018
15a 15a "Big Troubles" Büyük Sorunlar 10 Mayıs 2018
15b 15b "Manner Maid" Görgü Robotu 10 Mayıs 2018
16a 16a "Bugsfoot" Bugs Ayağı 11 Mayıs 2018
16b 16b "Grim on Vacation" Grimie Tatilde 11 Mayıs 2018
17a 17a "Carrot Before the Horse" Tersine İş Yapmak 14 Mayıs 2018
17b 17b "Trunk with Power" Ağaç Gövdesiyle Güç 14 Mayıs 2018
18a 18a "Snow Wabbit" Kar Wabbit 15 Mayıs 2018
18b 18b "Aromatherapest" Aromaterapist 15 Mayıs 2018
19a 19a "Raising Your Spirits" Moralini Yükselt 16 Mayıs 2018
19b 19b "Dust Bugster" Şarjlı Ev Süpürgesi 16 Mayıs 2018
20a 20a "Computer Bugs" Bilgisayar Virüsleri 17 Mayıs 2018
20b 20b "Oil's Well That Ends Well" Sonu İyi Biten İşler İyidir 17 Mayıs 2018
21a 21a "Your Bunny or Your Life" Senin Tavşanın ya da Senin Hayatın 18 Mayıs 2018
21b 21b "Misjudgment Day" Hatalı Karar Günü 18 Mayıs 2018
22a 22a "Splashwater Bugs" Su Sıçratan Bugs 21 Mayıs 2018
22b 22b "Fwee Wange Wabbit" Açık Alanda Yemlenen Tavşan 21 Mayıs 2018
23a 23a "Beaver Fever" Kunduz Sıcaklığı 22 Mayıs 2018
23b 23b "Coyote.Rabbit.Squirrel" Çakal.Tavşan.Sincap 22 Mayıs 2018
24a 24a "Pain & Treasure" Acı ve Hazine 23 Mayıs 2018
24b 24b "Office Rocker" Ofis Çılgını 23 Mayıs 2018
25a 25a "Survivalist of the Fittest" Hayatta Kalan En Güçlü 24 Mayıs 2018
25b 25b "The IMPoster" Sahtekar 24 Mayıs 2018
26a 26a "Bugs Over Par" Bugs Ortalamanın Üstünde 25 Mayıs 2018
26b 26b "Fast Feud" Hazır Yiyecek 25 Mayıs 2018
27a 27a "Sir Little Chin, Griffin

Hunter"

Sir Little Chin, Ejderha Avcısı 6 Ağustos 2018
27b 27b "Bugs in Time" Zamanla Bugs 6 Ağustos 2018
28a 28a "Airpork Security" Hava Alanı Güvenliği 7 Ağustos 2018
28b 28b "Home a Clone" Evde Klonlanmış 7 Ağustos 2018
29a 29a "Bugs on Ice" Buzla Bugs 8 Ağustos 2018
29b 29b "Bug Scouts" Bugs İzcileri 8 Ağustos 2018
30a 30a "For Whom the Bugs Trolls" Tavşanlar Kemiriciyi Yakalamıyor 9 Ağustos 2018
30b 30b "To Beach His Own" Herkesin Plajı Kendine 9 Ağustos 2018
31a 31a "Five Star Bugs" Beş Yıldızlı Bugs 10 Ağustos 2018
31b 31b "Yoga to Be Kidding Me" Yoga mı, Şaka mı Yapıyorsun? 10 Ağustos 2018
32a 32a "Rabbits of the Lost Ark" Kutsal Hazine Tavşanları 13 Ağustos 2018
32b 32b "Appropriate Technology" Özel Teknoloji 13 Ağustos 2018
33a 33a "Pork in the Road" Yoldaki Tombik 14 Ağustos 2018
33b 33b "Squeaks Upon a Star" Squeaks'in Dileği 14 Ağustos 2018
34a 34a "Mile Hi Grub" Uçakta Eğlence 15 Ağustos 2018
34b 34b "Pole Position" Kutup Pozisyonu 15 Ağustos 2018
35a 35a "Thirst Things First" İlk Önce Su 16 Ağustos 2018
35b 35b "Bugs of Chance" Bereketli Gün 16 Ağustos 2018
36a 36a "Bugs for Mayor" Vali Adayı Bugs 17 Ağustos 2018
36b 36b "The Lepra-Con" Cüceyi Kandırmak 17 Ağustos 2018
37a 37a "Squeak Show" Gıcırtı Gösterisi 20 Ağustos 2018
37b 37b "Rodeo Bugs" Haydi Düveler 20 Ağustos 2018
38a 38a "Slugsworthy's Mega

Mansion"

Slugsworthy'nin Malikanesi 21 Ağustos 2018
38b 38b "Wile E.'s Walnuts" Wile E.'nin Cevizleri 21 Ağustos 2018
39a 39a "Just One of Those Days" Öyle Günlerden Biri 22 Ağustos 2018
39b 39b "Mooch Housin' Syndrome" Numaracı Squeaks 22 Ağustos 2018
40a 40a "Sir Little Chin, Unicorn

Hunter"

Tek Boynuzlu At Avcısı, Sir Little Chin 23 Ağustos 2018
40b 40b "Erin Go Bugs" İrlanda'ya Bedava Yolculuk 23 Ağustos 2018
41a 41a "Proud to Be a Coal Miner's

Wabbit"

Kömür Madencisi Tavşana Karşı 24 Ağustos 2018
41b 41b "Cabin Fervor" Yüksek Isı 24 Ağustos 2018
42a 42a "The Grand Barbari-yon" Büyük Kanyon Macerası 27 Ağustos 2018
42b 42b "Giant Rabbit Hunters" Dev Tavşan Avcıları 27 Ağustos 2018
43a 43a "Amusement Pork" Maksat Eğlence Olsun 28 Ağustos 2018
43b 43b "Now You See Me, Now

You Still See Me"

Şimdi Beni Görüyorsun, Beni Hala Görüyorsun 28 Ağustos 2018
44a 44a "'Tis the Seasoning" Bulunmaz Hediye 29 Ağustos 2018
44b 44b "Winter Blunderland" Kış Kazaları 29 Ağustos 2018
45a 45a "Ear! We! Go!" Kulak! İşte! Gidiyoruz! 30 Ağustos 2018
45b 45b "Hare Band" Tavşan Şeridi 30 Ağustos 2018
46a 46a "Bugs in the Petting Zoo" Bugs Evcil Hayvan Çiftliğinde 31 Ağustos 2018
46b 46b "Hawaiian Ice" Hawaii Buzu 31 Ağustos 2018
47a 47a "Quiet the Undertaking" Tavşan Tehlikede 3 Eylül 2018
47b 47b "Bugs Bunny?" Bugs Bunny mi? 3 Eylül 2018
48a 48a "Wet Feet" Islak Ayak 4 Eylül 2018
48b 48b "There's a Soccer Born

Every Minute"

Her Dakika Bir Futbolcu Doğar 4 Eylül 2018
49a 49a "Pork Lift" Nakliyeci Pork 5 Eylül 2018
49b 49b "Thess in the City" Thess Şehirde 5 Eylül 2018
50a 50a "Elmer's Fuddge" Elmer'in Şekerlemesi 6 Eylül 2018
50b 50b "Angelo the Mighty Flea" Yaşa Pire Angelo 6 Eylül 2018
51a 51a "Gorky Pork" Dedektif Pork 7 Eylül 2018
51b 51b "Hard Hat Hare" İnatçı Tavşan 7 Eylül 2018
52a 52a "Porky's Duck-livery

Service"

Porky'nin Ördek Teslimatı 10 Eylül 2018
52b 52b "The Wabbit Who Would Be King" Kral Olacak Tavşan 10 Eylül 2018

2. Sezon (2018-2019)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
53a 1a Pigmallian Durdur Onu 4 Mart 2019
53b 1b Bugs the Gladiator Gladyatör Bugs 4 Mart 2019
54a 2a A Duck in the Penthouse Aile Günümüz Kutlu Olsun 5 Mart 2019
54b 2b Tour De Bugs Ormanda Bisiklet Yarışı 5 Mart 2019
55a 3a Knight and Duck Şövalye ve Duck 6 Mart 2019
55b 3b The Color of Bunny Bunny'nin Rengi 6 Mart 2019
56a 4a Sam and the Bullet Train Sam ve Hızlı Tren 7 Mart 2019
56b 4b Swine Dining Kızarmış Ördek 7 Mart 2019
57a 5a Love Is in the Hare Havada Aşk Kokusu Var 8 Mart 2019
57b 5b Valentine's Dayffy Sevgililer Günü 8 Mart 2019
58a 6a Bigs Bunny Büyük Bunny 11 Mart 2019
58b 6b Wahder, Wahder, Everywhere Seller Akıyor 11 Mart 2019
59a 7a Porky the Disorderly Dağınık Domuzcuk 12 Mart 2019
59b 7b Game, Set, Wabbit Tenis Turnuvası 12 Mart 2019
60a 8a Lucky Duck Şanslı Ördek 13 Mart 2019
60b 8b Free Range Foghorn Foghorn'un Tavuk Çiftliği 13 Mart 2019
61a 9a Love It or Survivalist It Sev veya Hayatta Kal 15 Mart 2019
61b 9b The Porklight Porkışık 15 Mart 2019
62a 10a Best Bugs En İyi Arkadaş 18 Mart 2019
62b 10b Lewis and Pork Louis ve Porky 18 Mart 2019
63a 11a Daffy the Stowaway Kaçak Daffy 19 Mart 2019
63b 11b Superscooter 3000 Süper Scooter 3000 19 Mart 2019
64a 12a Hoggin' the Road Yolda Sızlan 20 Mart 2019
64b 12b Timmmmmmbugs Huzuuuuuurlu Bugs 20 Mart 2019
65a 13a Easter Bunny Imposter Sahte Paskalya Tavşanı 21 Mart 2019
65b 13b Easter Tweets Paskalya Kuşları 21 Mart 2019
66a 14a Hoarder Up Stokçu Duck 22 Mart 2019
66b 14b
Cougar, Cougar
22 Mart 2019
67a 15a The Wedding Quacksher Davetsiz Misafir 25 Mart 2019
67b 15b The Food Notwork Yemek Kanalı 25 Mart 2019
68a 16a A Duck in the Aquarium Akvaryumda Bir Ördek 26 Mart 2019
68b 16b The BreezeHammer Meltem Dövücü 26 Mart 2019
69a 17a Quantum Sheep Kuantum Koyun 27 Mart 2019
69b 17b Houston, We Have a Duck Problem Houston, Bir Ördek Sorunumuz Var 27 Mart 2019
70a 18a 10-4 Good Bunny Işıltılı Bunny 28 Mart 2019
70b 18b Gold Medal Wabbit Altın Madalyalı Wabbit 28 Mart 2019
71a 19a Cyrano de Bugs Cyrano de Bugs 29 Mart 2019
71b 19b Point Duck Percent Nokta Ördek Yüzdesi 29 Mart 2019
72a 20a Sir Littlechin and the Kraken Sir Littlechin ve Kraken 1 Nisan 2019
72b 20b Crouching Porky, Hidden Daffy Atılgan Porky, Gizli Daffy 1 Nisan 2019
73a 21a King Nutininkommen Kral Nutininkommen 2 Nisan 2019
73b 21b Greenhouse Gasbag Sera Gazı Poşeti 2 Nisan 2019
74a 22a AbracaWabbit Sihirbaz Tavşan 3 Nisan 2019
74b 22b Ponce de Calzone Kötü Calzone 3 Nisan 2019
75a 23a For the Love of Fraud Düzenbazlık Aşkına 4 Nisan 2019
75b 23b Not So Special Delivery Sıradan Bir Teslimat 4 Nisan 2019
76a 24a One Carroter in Search of an Artist Ressam Arayışında Bir Tavşan 5 Nisan 2019
76b 24b The Duck Days of Summer Yaz Ördeği Günleri 5 Nisan 2019
77a 25a Etiquette Shmetiquette Görgüsüz Duck 8 Nisan 2019
77b 25b Daffy in the Science Museum Daffy Bilim Müzesinde 8 Nisan 2019
78a 26a Tad the Bachelor
78b 26b Affaire du Jour Yolculukla İlişkili 9 Nisan 2019
79a 27a Top Bugs Uçan Bugs 5 Ağustos 2019
79b 27b
Slugsmoby
5 Ağustos 2019
80a 28a Rhoda Rage Rhoda Öfkesi 6 Ağustos 2019
80b 28b Good Duck to You Cirque İyi Ördekler Sirki 6 Ağustos 2019
81a 29a Then Things Got Weird İşler Tuhaflaşır 7 Ağustos 2019
81b 29b Duck Duck Ghost Ördek Ördek Hayalet 7 Ağustos 2019
82a 30a Acme Instant Acme Anında 8 Ağustos 2019
82b 30b When Marvin Comes Martian In Marvin Sepete Çıkınca 8 Ağustos 2019
83a 31a The Knight Time Is the Right Time Kral'ın Zamanı Doğru Zaman 9 Ağustos 2019
83b 31b The Pepé Le Pew Affair İkili Oyun 9 Ağustos 2019
84a 32a Hamsters Hamsterlar 12 Ağustos 2019
84b 32b Bugs Baked Pişmiş Bugs 12 Ağustos 2019
85a 33a Vampire Me Love Sevdiğim Vampir 13 Ağustos 2019
85b 33b The Tad Tucker Workout Tad Tucker Antrenmanı 13 Ağustos 2019
86a 34a Canadian Bacon Kanada Pastırması 14 Ağustos 2019
86b 34b Bugs Bunny Saves the Universe Bugs Bunny Dünyayı Kurtarıyor 14 Ağustos 2019
87 35 Hip Hop Hare Hip Hop Tavşan 15 Ağustos 2019
88a 36a Gettin' Your Goat Keçileri Kaçırma 16 Ağustos 2019
88b 36b Spelunkheads 16 Ağustos 2019
89a 37a Loon-Raker Aya Yolculuk 19 Ağustos 2019
89b 37b Angry Bird Sinirli Kuş 19 Ağustos 2019
90a 38a Area Fifty Run 51.Bölge 20 Ağustos 2019
90b 38b Porker in the Court Mahkemede Oyun 20 Ağustos 2019
91a 39a Tad the Skydiver Paraşütçü Tad 21 Ağustos 2019
91b 39b Duck of the Flies Uçan Ördek 21 Ağustos 2019
92a 40a Daffy in the Bayou Daffy Bataklıkta 22 Ağustos 2019
92b 40b Bugs the Sherpa Sherpa Bugs 22 Ağustos 2019
93a 41a You Can't Train a Pig Bir Domuzu Eğitemezsin 23 Ağustos 2019
93b 41b Copy Quack Kopya Ördek 23 Ağustos 2019
94a 42a Sir Littlechin and the Phoenix Sir Littlechin ve Zümrüdüanka Kuşu 26 Ağustos 2019
94b 42b Looney Luau Çılgın Parti 26 Ağustos 2019
95a 43a Amaduckus Piyanist Ördek 27 Ağustos 2019
95b 43b Fowl Me Once Bir Kerecik Gıdakla 27 Ağustos 2019
96a 44a Daffy the Gaucho Kovboy Daffy 28 Ağustos 2019
96b 44b Free Slugsworthy Slugsworthy'i Kurtarmak 28 Ağustos 2019
97a 45a Love Makes Me Daffy Sevgili Hissi 29 Ağustos 2019
97b 45b
Ghengis Cal
29 Ağustos 2019
98a 46a You're Kiln Me Beni Çok Üzüyorsun 30 Ağustos 2019
98b 46b Better Lake Than Never En Güzel Göl 30 Ağustos 2019
99a 47a Deduce, Part Deuce Sonuç Berabere 2 Eylül 2019
99b 47b #1 Grandpa 1 Numaralı Dede 2 Eylül 2019
100 48 Porky and Thes
101a 49a Men in Quack Araştırmacı Ördek 3 Eylül 2019
101b 49b Littlechin and the Wood Fairy Littlechin ve Orman Perisi 3 Eylül 2019
102 50 Tweet Team Tweet Takımı 4 Eylül 2019
103a 51a Downton Wabby Şehir Tavşanı 5 Eylül 2019
103b 51b Fowl Me Twice İki Kere Gıdakla 5 Eylül 2019
104 52 Hare to the Throne Tavşan Kral 6 Eylül 2019

3. Sezon (2019-2020)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
105a 1a "Sir Littlechin and the Giant" Sir Littlechin ve Dev 2 Aralık 2019
105b 1b "The Wrong Brothers" Wrong Kardeşler 2 Aralık 2019
106a 2a "Weiner Lose" Kayıp Sosis 3 Aralık 2019
106b 2b "Yankee Doodle Bunny" Amerikalı Bunny 3 Aralık 2019
107a 3a "The Meanie and the Genie" Sihirli Lamba 4 Aralık 2019
107b 3b "In Cold Fudd" Soğuk Su Birikintisinde 4 Aralık 2019
108a 4a "North Pole Position" Kuzey Kutbu Gezisi 5 Aralık 2019
108b 4b "Papa's Got a Brand New Sam" Yepyeni Bir Sam 5 Aralık 2019
109a 5a "Lifestyles of the Wealthy and Obnoxious" Şımarık ve Zenginlerin Yaşam Tarzı 6 Aralık 2019
109b 5b "The Starship Mentalprise" Uzay Gemisi Uçurma 6 Aralık 2019
110a 6a "State Fair and Balanced" Kent Panayırı 9 Aralık 2019
110b 6b "Pussyfoot Soldier" Asker Kedicik 9 Aralık 2019
111a 7a "Quack to the Future" Geleceğe Dönüş 10 Aralık 2019
111b 7b "OctoPepe" AhtapotPepe 10 Aralık 2019
112a 8a "No Thanks Giving" Tavşan Avı 11 Aralık 2019
112b 8b
"DarkBat"
11 Aralık 2019
113a 9a
"Yosemite Samson"
12 Aralık 2019
113b 9b "Puppy's Got Claws" Pençeli Köpekçik 12 Aralık 2019
114a 10a "Driving Miss Daffy" Şoför Daffy 13 Aralık 2019
114b 10b "Second Fiddle" İkinci Keman 13 Aralık 2019
115a 11a "Point Beak" Sivri Gaga 16 Aralık 2019
115b 11b "Cal the Viking" Viking Cal 16 Aralık 2019
116a 12a "Rhoda's Road House" Rhoda'nın Restoranı 17 Aralık 2019
116b 12b "Claire de Loon" Aya Yolculuk 17 Aralık 2019
117a 13a "Daffy Duck: Motivational Guru" Daffy Duck: Özgüven Rehberi 18 Aralık 2019
117b 13b "The Towering Hamsterno" Hamster İstilası 18 Aralık 2019
118a 14a "Viktor the Science Swede" İsveçli Bilimci Viktor 19 Aralık 2019
118b 14b "Dorlock and the Disorient Express" Dorlock ve Uzak Yolu Ekspresi 19 Aralık 2019
119a 15a "Regatta de Rabbit" Yelkenli Yarış 20 Aralık 2019
119b 15b "When Irish Eyes are Swinin'" İrlandalı Şansı 20 Aralık 2019
120a 16a "Bunny Man" Tavşan Adam 23 Aralık 2019
120b 16b "Quagmire of Solace" Yalnızlık Bataklığı 23 Aralık 2019
121a 17a "Coyote Under Construction" İnşaatçı Çakal 24 Aralık 2019
121b 17b "The Bunny and the Goon" Tavşan ve Düzenbaz 24 Aralık 2019
122a 18a "Model T. Fudd" Fudd Model Araba 25 Aralık 2019
122b 18b "Victory Clasp" Zafer Tebriği 25 Aralık 2019
123a 19a "Lola Rider" Yarışçı Lola 26 Aralık 2019
123b 19b "Daredevil Duck" Cesur Ördek 26 Aralık 2019
124 20 "Planet of the Bigfoots" Koca Ayak Gezegeni 27 Aralık 2019
125a 21a "Cold Medal Wabbit" Altın Madalyalı Tavşan 30 Aralık 2019
125b 21b "No Duck Is an Island" Daffy Duck Yarışıyor 30 Aralık 2019
126a 22a "My Kingdom for a Duck" Ördek Krallığı 31 Aralık 2019
126b 22b "Finders Keepers, Losers Sweepers" Sihirli Süpürge 31 Aralık 2019
127a 23a
"Daffy Crockpot"
1 Ocak 2020
127b 23b "Fashion Viktor" Modacı Viktor 1 Ocak 2020
128a 24a "Sam the Roughrider" Kovboy Sam 2 Ocak 2020
128b 24b "Fool's Gold" Bedava Altın 2 Ocak 2020
129a 25a
"Bonjour, DarkBat"
3 Ocak 2020
129b 25b "Renassiance Fair-Thee-Well" Rönesans Panayırı 3 Ocak 2020
130 26
"CinderPorker"
6 Ocak 2020
131a 27a "You Ain't Nothin' But a Foghorn" Sen Foghorn'dan Başka Bir Şey Değilsin 3 Şubat 2020
131b 27b "The Pepe Who Came in From the Cold" Soğuğa Karşı Pepe 3 Şubat 2020
132a 28a "Smoothie Operator" İçecek Uzmanı 4 Şubat 2020
132b 28b "Slugsworthy's Slop House" Slugsworthy'nin Şapırdatma Evi 4 Şubat 2020
133a 29a
"Cal-umbus"
5 Şubat 2020
133b 29b
"Porky Pigskin"
5 Şubat 2020
134a 30a "Riverboat Rabbit" Nehir Gemisi Tavşanı 6 Şubat 2020
134b 30b "Dorlock, P.I." Özel Ajan Dorlock 6 Şubat 2020
135a 31a "To Be The Flea, You Gotta Beat The Flea" Pire Olmak İçin Pireyi Yenmek Zorundasın 7 Şubat 2020
135b 31b "The Wild Blue Blunder" Vahşi Uçak 7 Şubat 2020
136a 32a
"Thomas Fuddison"
10 Şubat 2020
136b 32b "Hiccups and Downs" Hıçkırık Sorunu 10 Şubat 2020
137a 33a "Foghorn Foods" Foghorn Yiyecekleri 11 Şubat 2020
137b 33b "Cruise Control" Gemi Kontrol 11 Şubat 2020
138a 34a "Versailles's Matters" Versailles Meseleleri 12 Şubat 2020
138b 34b "Frank Lloyd Wrong" Frank ve Lloyd'un Hatası 12 Şubat 2020
139 35 "King Bugs and the Island of Lunacy" Kral Bugs ve Çılgın Ada 13 Şubat 2020
140a 36a "Swamp and Circumstance" Bataklık Şartları 14 Şubat 2020
140b 36b "Safari, So Goodie" Safari, Ne Güzel Şey 14 Şubat 2020
141a 37a "It's Snout or Never" Ya Burun ya Hiç 17 Şubat 2020
141b 37b "From Dusk Till Dog" Bir Köpek Sinirlenene Kadar 17 Şubat 2020
142a 38a "Close Encounters of the Duck Kind" Ördek Türüne En Yakın Temas 18 Şubat 2020
142b 38b "O.M. Genie" Eyvah Lamba Cini 18 Şubat 2020
143a 39a "Brothers in Harms" Tehlikeli Kardeşler 19 Şubat 2020
143b 39b "Rhoda Derby" Rhoda Derbisi 19 Şubat 2020
144a 40a "Lake, Rattle, and Roll" Göl, Gürültü ve Yok Oluş 20 Şubat 2020
144b 40b "It Paint All It's Cracked Up to Be" Boyanması Gerekirken Ne Oldu? 20 Şubat 2020
145a 41a "Samurai Bugs" Samuray Bugs Bunny 21 Şubat 2020
145b 41b "Duck in the Mist" Daffy Duck İşe Karışırsa 21 Şubat 2020
146 42 "The Loonies" Şaşkın Kahramanlar 24 Şubat 2020
147 43 "The Dorlock Vice" Dorlock Ekibi 25 Şubat 2020
148 44 "Armageddon Outta Here" İyi ve Kötü Arasındaki Savaş 26 Şubat 2020
149a 45a "Substitute Porky" Vekil Öğretmen Porky 27 Şubat 2020
149b 45b "Viktor the Pyschic"
150a 46a "Formula One Bunny" Formula Bir Bunny 28 Şubat 2020
150b 46b "Daffy Goes to Hollywood" Daffy Hollywood'a Gidiyor 28 Şubat 2020
151a 47a "A Duck in the Laundromat" Çamaşırhanede Bir Ördek Var 2 Mart 2020
151b 47b "Primo Bugs-erino" Baş Balerin Bugs 2 Mart 2020
152 48 "The Silly Six" Şapşal Altılı 3 Mart 2020
153a 49a "Out of Towner Alien Encounter" Şehir Dışından Gelen Bir Uzaylı 4 Mart 2020
153b 49b "Down Horace-Scope" Bir Atın Deniz Altısı 4 Mart 2020
154a 50a "The Magnificent Millicent" Muhteşem Millicent 5 Mart 2020
154b 50b "The Wrong Stuff" Yanlış Gezegen 5 Mart 2020
155 51 "Undercover Bunny" Bunny Gizli Görevde 6 Mart 2020
156 52 "The Legend of Burrito Monday" Burritolu Pazartesi Günü 9 Mart 2020