Windows 10 Mobile aygıtları listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu listeye Mobil cihazlar için, Windows 10, iki ek özelliklerde - Windows 10 Mobile Enterprise ve Windows 10 IOT Mobile Kurumsal özelliklerinde çalışan cihazlar da dahildir. Tüm cihazlar SD kart desteği ile geliyor.[1] Desteklenen İşlemciler Qualcomm Snapdragon Rockchip RK3288 ve MediaTek MTK6753 gibi 210, 212, 410, 617, 800, 801, 808, 810 ve 820 işlemcileridir.

CihazlarDüzenle

TelefonlarDüzenle

Bu cihazlar 480x800 çözünürlük ve microSD kart okuyucu ile 480p (WVGA) ekran bulunuyor.

Ürün Çıkış tarihi CPU
(GHz)
RAM
(GB)
Depolama
(GB)
Ekran Kamera
(MP)
NFC
Size (″) Tip Arka Ön
Acer Liquid M320[2] Şubat 2016 Snapdragon 210 1 8 854 x 480 &0000000000000004.5000004,5 IPS LCD 5 2
Acer Liquid M330[3] Şubat 2016 Snapdragon 210 1 8 854 x 480 &0000000000000004.5000004,5 IPS LCD 5 5
Archos Cesium 50[4] Ocak 2016 Snapdragon 210 1 8 1280 x 720 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Bush Eluma[5] Ocak 2016 Snapdragon 210 1 16 1280 x 720 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 5
Cherry Mobile Alpha Prime 4 Mart 2016 Snapdragon 210 0.5 4 480p &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 5 2
Cherry Mobile Alpha Prime 5 Mart 2016 Snapdragon 210 1 8 720p &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Coship Moly L08-W February 2016 Snapdragon 210 1 8 480p &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 5 2
Coship Moly L08 Şubat 2016 Snapdragon 210 1 8 854 x 480 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 5 2
Coship Moly X5 Mart 2016 Snapdragon 210 1 8 1280 x 720 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Covia BREEZ X5 13 Temmuz 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Nisan 2016 Snapdragon 210 1 8 1280 x 720 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Diginnos Mobile DG-W10M Aralık 2015 Snapdragon 210 1 16 1280 x 720 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Freetel Katana 01 4 Mart 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Aralık 2015 Snapdragon 210 1 8 854 x 480 &0000000000000004.5000004,5 IPS LCD 5 2
Freetel Katana 02 4 Mart 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Aralık 2015 Snapdragon 210 2 16 1280 x 720 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Geanee WPJ40-10 16 Nisan 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Ocak 2016 Snapdragon 210 1 8 800 x 480 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 2
Softbank 503LV 17 Temmuz 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Ekim 2016 Snapdragon 617 3 32 1280 x 720 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 5
Microsoft Lumia 550[6] Aralık 2015 Snapdragon 210 1 8 1280 x 720 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 5 2
Microsoft Lumia 650[7] Şubat 2016 Snapdragon 212 1 16 1280 x 720 &0000000000000005.0000005,0 AMOLED 8 5
Microsoft Lumia 950[8] Aralık 2015 Snapdragon 808 3 32 2560 x 1440 &0000000000000005.2000005,2 AMOLED 20 5
Trinity NuAns Neo Ocak 2016 Snapdragon 617 2 16 1280 x 720 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 13 5
WhartonBrooks Cerulean Moment 2 Ağustos 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Mart 2017 Snapdragon 617 3 32 720p &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 13 5

PhabletlerDüzenle

Ürün Çıkış tarihi CPU
(GHz)
RAM
(GB)
Depolama
(GB)
Ekran Kamera
(MP)
NFC
Size (″) Tip Arka Ön
Microsoft Lumia 950 XL[9] Aralık 2015 Snapdragon 810 3 32 1920 x 1080 &0000000000000005.7000005,7 AMOLED 20 5
Acer Jade Primo[10] Şubat 2016 Snapdragon 808 3 32 1920 x 1080 &0000000000000005.5000005,5 AMOLED 21 8
Alcatel OneTouch Fierce XL[11] Ocak 2016 Snapdragon 210 2 16 1280 x 720 &0000000000000005.5000005,5 IPS LCD 8 2
Alcatel Idol 4S Kasım 2016 Snapdragon 820 4 64 1280 x 720 &0000000000000005.5000005,5 AMOLED 21 8
ARP XC01Q 3 Haziran 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Nisan 2016 Snapdragon 410 2 32 1280 x 720 &0000000000000005.5000005,5 IPS LCD 13 5
Coship Moly X1 Ocak 2016 Snapdragon 410 2 16 1920 x 1080 &0000000000000005.5000005,5 IPS LCD 13 5
Coship Moly PCPhone W6 19 Temmuz 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Nisan 2016 Snapdragon 617 3 32 1920 x 1080 &0000000000000006.0000006,0 IPS LCD 13 5
Funker W5.5 Pro Şubat 2016 Snapdragon 410 2 16 1280 x 720 &0000000000000005.5000005,5 IPS LCD 13 5
Funker W6.0 Pro 2 Haziran 2016 Snapdragon 617 3 32 1920 x 1080 &0000000000000006.0000006,0 IPS LCD 13 5
HP Elite X3 12 Nisan 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Temmuz 2016 Snapdragon 820 4 64 2560 x 1440 &0000000000000005.9600005,96 AMOLED 16 8
Microsoft Lumia 950 XL[12] Aralık 2015 Snapdragon 810 3 32 2560 x 1440 &0000000000000005.7000005,7 AMOLED 20 5
Mouse Computer MADOSMA Q601 29 Mayıs 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Yay 2016 Snapdragon 617 3 32 1920 x 1080 &0000000000000006.0000006,0 AMOLED 13 5
VAIO Phone Biz[13] Nisan 2016 Snapdragon 617 3 16 1920 x 1080 &0000000000000005.5000005,5 AMOLED 13 5
Yamada Denki EveryPhone4 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.[14] Aralık 2015 Snapdragon 410 2 32 1280 x 720 &0000000000000005.5000005,5 IPS LCD 13 5

Tablet bilgisayarlarDüzenle

Ürün Çıkış tarihi CPU
(GHz)
RAM
(GB)
Depolama
(GB)
Ekran Kamera
(MP)
NFC
Size (″) Tip Arka Ön
Atek Aikun S7917 Ağustos 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Ağustos 2016 Snapdragon 210 1 8 1024 x 600 &0000000000000006.9500006,95 IPS LCD 5 2
Alcatel OneTouch Pixi 3(8)[15] Mart 2016 Snapdragon 210 1 8 1280 x 800 &0000000000000008.0000008,0 IPS LCD 5 2
Pipo U8T Mart 2016 RockChip RK3288 1/2 16/32 1024 x 768 &0000000000000007.8500007,85 IPS LCD 5 2

Sağlam CihazlarDüzenle

Ürün Çıkış tarihi CPU
(GHz)
RAM
(GB)
Depolama
(GB)
Ekran Kamera
(MP)
NFC
Size (″) Tip Arka Ön
Best Source RMQ5018 20 Eylül 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Ağustos 2016 Snapdragon 210 2 8 1280 x 720 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Janam XT2 9 Ağustos 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Eylül 2016 Snapdragon 410 1/2 8/16 1280 x 720 &0000000000000005.0000005 IPS LCD 8 2
M3 SM10LTE 9 Ağustos 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Ekim 2016 Snapdragon 410 2 16 1280 x 720 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 5
Panasonic ToughPad FZ-F16 Mart 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Ekim 2016 Snapdragon 801 2 16 1280 x 720 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 8 5
Bluebird EF400 Şubat 2016 Snapdragon 410 2 8/16 1280 x 720 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 13 1.3
Bluebird EF500/EF500R 9 Ağustos 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Haziran 2016 Snapdragon 410 2 8 1280 x 720 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 13 1.3

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 25 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Temmuz 2016. 
  2. ^ "Acer Liquid M320 - Full phone specifications". Gsmarena.com. 18 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  3. ^ "Acer Liquid M330 - Full phone specifications". Gsmarena.com. 26 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  4. ^ "ARCHOS: Android or Windows, Choose Your Smartphone Adventure" (PDF). Archos.com. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından (PDF) arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  5. ^ "Arşivlenmiş kopya". 8 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2020. 
  6. ^ Microsoft. "Microsoft Lumia 550 - Smartphones - Microsoft - India". Microsoft.com. 24 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  7. ^ "Microsoft Lumia 650 - Full phone specifications". Gsmarena.com. 4 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  8. ^ "Microsoft Lumia 950 - Full phone specifications". Gsmarena.com. 31 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  9. ^ "Microsoft Lumia 950 XL - Full phone specifications". Gsmarena.com. 9 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  10. ^ "Acer Liquid Jade Primo - Full phone specifications". Gsmarena.com. 4 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  11. ^ "Alcatel OneTouch Fierce XL Windows 10 Mobile smartphone announced, coming to T-Mobile". Windowscentral.com. 16 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  12. ^ "Microsoft Lumia 950 XL - Full phone specifications". Gsmarena.com. 4 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  13. ^ "VAIO's first Windows 10 Mobile phone is here, and it looks stunning". Windowscemtral.com. 13 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  14. ^ "EveryPhone - スマートフォンでWindowsを実現". Yamada-denki.jp. 4 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  15. ^ "Archived copy". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ocak 2016. 

Ayrıca bakınızDüzenle