Warmen

Warmen, Children Of Bodom grubunun klavyecisi Janne Wirman tarafından Espoo, Finlandiya'da 2000'de kurulan power metal grubu.

Warmen
Genel bilgiler
Başladığı yer Finlandiya Espoo, Finlandiya
Tarzlar Power metal, heavy metal, speed metal
Etkin yıllar 1999 - günümüz
İlişkili hareketler Children of Bodom
Resmî site warmen.org
Üyeler Janne Wirman
Antti Wirman
Mirka Rantanen
Jyri Helko
Eski üyeler Sami Virtanen
Lauri Porra

Grup üyeleriDüzenle

Şimdiki üyeler
Önceki üyeler
  • Sami Virtanen - Gitar (2000–2009)
  • Lauri Porra - Bas gitar (2000–2009)
Konuk üyeler

DiskografiDüzenle

Stüdyo albümleri
  • Unknown Soldier (2000)
  • Beyond Abilities (2002)
  • Accept the Fact (2005)
  • Japanese Hospitality (2009)
  • First of the Five Elements (2014)
Toplama albümleri
  • The Evil That Warmen Do (2010)
Single
  • Alone (2001)
  • Somebody's Watching Me (2005)
  • They All Blame Me (2005)