Władysław Kowalski

Władysław Kowalski (24 Şubat 1936 - 29 Ekim 2017) Polonyalı oyuncu.[1] 1957'de başladığı oyunculuk kariyerinde 100'ün üzerinde yapımda rol almıştır.

Władysław Kowalski
Władysław Kowalski (portret).jpg
Doğum 24 Şubat 1936(1936-02-24)
Żurawce, Polonya
Ölüm 29 Ekim 2017 (81 yaşında)
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1957–2017
İmza
Władysław Kowalski signature.svg

Seçme filmografiDüzenle

  • Samson (1961)[2]
  • Dreszcze (1981)
  • Escape from the 'Liberty' Cinema (1990)
  • The Boy on the Galloping Horse (2006)
  • Katyń (2007)
  • Louise's Garden (2008)
  • Body (2015)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Władysław Kowalski". Film Polski. 7 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ekim 2016. 
  2. ^ "The 17th Annual Polish Film Festival". 18 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ekim 2016. 

Dış bağlantılarDüzenle