Vincent Lacoste

Fransız oyuncu

Vincent Lacoste (d. 3 Temmuz 1993), Fransız oyuncu. Oyunculuk kariyerine on beş yaşında başladı ve The French Kissers filminde Hervé başrolünü oynadı.[1] Bu rol, En Çok Umut Vadeden Erkek Oyuncu dalında Lumières Ödülü'nü kazandı ve 2010'da En Çok Umut Vadeden Erkek Oyuncu dalında César Ödülü'ne aday gösterildi.

Vincent Lacoste
Vincent Lacoste 2012.jpg
Lacoste at the Paris premiere of Asterix and Obelix: God Save Britannia (2012)
Doğum 3 Temmuz 1993 (1993-07-03) (27 yaşında)
Paris, Fransa
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2009-günümüz

2016 yılında Prix Patrick Dewaere'ye layık görülmüştür.[2]

FilmografiDüzenle

Yıl Başlık Rol Notlar
2009 The French Kissers Hervé En Çok Umut Vadeden Erkek Oyuncu Lumières Ödülü
Aday gösterildi-En Çok Umut Vadeden Erkek Oyuncu César Ödülü
2011 Au bistro du coin Jules
2011 Low Cost Dimitri
2011 Skylab Christian
2011 Play It Like Godard JC
2011 De l'huile sur le feu Pierrick
2012 Camille Rewinds Vincent
2012 Asterix and Obelix: God Save Britannia Goudurix
2014 Jacky in Women's Kingdom Jacky
2014 Hippocrate Benjamin Barois Aday gösterildi-En İyi Erkek Oyuncu César Ödülü
2014 Eden Thomas
2015 Diary of a Chambermaid Bay Georges
2015 Lolo Lolo
2015 Parisienne Rafaël
2015 The Very Private Life of Mister Sim Jacques Sim (20 yaşında)
2016 Saint-Amour Mike
2016 Tout de suite maintenant Xavier
2016 In Bed with Victoria Sam Aday gösterildi-En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu César Ödülü
2017 Sahara (film, 2017) Gary Orijinal Fransızca versiyonu
2018 Sorry Angel

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Vincent Lacoste: The Accidental Actor". cafébabel. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Eylül 2014. 
  2. ^ "Cinéma: Lou de Laâge et Vincent Lacoste, prix Romy-Schneider et Patrick-Dewaere". Le Parisien. 12 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2018. 

Dış bağlantılarDüzenle

Şablon:En Çok Umut Vadeden Erkek Oyuncu Lumières Ödülü