Unearth

Amerikalı metal müzik grubu

Unearth, Amerikan bir metalcore grubu. 1998'de kurulduğundan bu yana yedi stüdyo albümü yayınladı. Son albümü Extinction(s), 23 Kasım 2018'de yayınlandı.[1]

2006'da Unearth (soldan sağa: Buz McGrath, Mike Justian, Trevor Phipps, Ken Susi ve John Maggard).
Genel bilgiler
Başladığı yer Wakefield, Massachusetts, ABD
Tarzlar Metalcore
Etkin yıllar 1998–günümüz
İlişkili hareketler Lamb of God, Killswitch Engage, Every Time I Die, Hassan I Sabbah
Resmî site www.unearth.tv
Üyeler Ken Susi
Trevor Phipps
Buz McGrath
Chris O'Toole
Nick Pierce
Eski üyeler Derek Kerswill
Mike Justian
Chris Rybicki
Mike Rudberg

Grup üyeleriDüzenle

Şimdiki üyeler
  • Buz McGrath – gitar (1998–present)
  • Trevor Phipps – vokal (1998–present)
  • Ken Susi – gitar, clean vokal (1998–present)
  • Chris O'Toole – bas gitar, klavye, geri vokal (2017- present)
  • Nick Pierce – bateri, perküsyon (2012–present)
Eski üyeler
  • Chris "Rover" Rybicki – bas gitar (1998–2001)
  • Mike Rudberg – bateri, perküsyon (1998–2003)
  • Mike Justian – bateri, perküsyon (2003–2007)
  • Derek Kerswill – bateri, perküsyon (2007–2010)
  • John ''Slo'' Maggard - Bas gitar, klavye, geri vokal (2001-2014)
Turne üyeleri
  • Justin Foley – bateri, perküsyon (2011)
  • Gene Hoglan – bateri, perküsyon (2007)
  • Adam Dutkiewicz – bateri, perküsyon (2003)

DiskografiDüzenle

Stüdyo albümler
  • The Stings of Conscience (2001)
  • The Oncoming Storm (2004)
  • III: In the Eyes of Fire (2006)
  • The March (2008)
  • Darkness in the Light (2011)
  • Watchers of Rule (2014)
  • Extinction(s) (2018)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "New album title revealed!". 14 Mayıs 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Haziran 2012. 

Dış bağlantılarDüzenle

Resmî site