Tuğçe Özbudak

Tuğçe Özbudak (d. 10 Haziran 1982[1], Ankara), Türk oyuncu ve sunucu.

Tuğçe Özbudak
Doğum 10 Haziran 1982 (1982-06-10) (37 yaşında)
Ankara, Türkiye
Milliyet Türk
Meslek Oyuncu ve sunucu
Etkin yıllar 2006-günümüz
Resmî site http://twitter.com/tugceozbudak

Adanalı dizisinde "Pınar" rolü ile tanınmış olan Tuğçe Özbudak, Bilkent Üniversitesi'nden mezun olmuştur.[2] Oyunculuğa "Aloya" adlı dizi ile başlamıştır.

İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında yarışmacıdır ve finalisttir.

FilmografiDüzenle

Görev aldığı yapımlar
Adı Karakter Yıl Tür
Aloya Zeynep 2006 Tv dizisi
Kod Adı Başak Yörükoğlu 2006 Tv dizisi
El Gibi Elif 2006 Tv dizisi
Kod Adı: Kaos Başak Yörükoğlu 2006 Tv dizisi
Kuzey Rüzgarı Canan 2007-2008 Tv dizisi
Son Ders: Aşk ve Üniversite Kübra 2007 Sinema filmi
Yalan Dünya İpek 2006 Tv dizisi
Adanalı Pınar 2008-2010 Tv dizisi
Gece Gündüz Aynur 2009 Tv dizisi
Memur Muzaffer Gizem 2007 Tv dizisi
Yusuf Yusuf Zeynep 2015 Sinema filmi

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "O bunu hep yapıyor!". Hürriyet. 20 Aralık 2018. 20 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  2. ^ "Bilkent Tiyatrosu". 20 Aralık 2018. 20 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 

Dış bağlantılarDüzenle