Tom ve Jerry Show bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu liste Cartoon Network'te yayınlanan Tom ve Jerry Show çizgi dizisinin bölüm listesidir.

Seri görünümüDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihiTürkiye yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihiBaşlangıç tarihiBitiş tarihi
126 (52 parça)9 Nisan 2014 (2014-04-09)4 Ağustos 2014 (2014-08-04)1 Mayıs 2017 (2017-05-01)16 Haziran 2017 (2017-06-16)
226 (78 parça)6 Şubat 2016 (2016-02-06)29 Kasım 2018 (2018-11-29)5 Mart 2018 (2018-03-05)20 Haziran 2018 (2018-06-20)
326 (78 parça)1 Ekim 2017 (2017-10-01) (İrlanda ve İngiltere)
1 Şubat 2019 (2019-02-01) (ABD)
TBA6 Ağustos 2018 (2018-08-06)1 Mart 2019 (2019-03-01)

BölümlerDüzenle

1. Sezon (2017)Düzenle

Serideki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1 Spike Gets Schooled Spike Dersini Alıyor 2017
Cat's Ruffled Furniture Kedinin Karışmış Mobilyası 2017
2 Sleep Disorder Uyku Bozukluğu 2017
Tom's In Tents Adventure Tom'un Çadır Macerası 2017
3 Birthday Bashed Doğum Günü Çocuğu 2017
Feline Fatale Kedi Çılgınlığı 2017
4 Cat Nippy Kedi Şekerlemesi 2017
Ghost of a Chance En Küçük Umut Işığı 2017
5 Holed Up Delikli 2017
One of a Kind Türünün Tek Örneği 2017
6 Belly Achin Karın Ağrısı 2017
Dog Daze Köpek Şaşkınlığı 2017
7 Birds of a Feather Kafadarlar 2017
Vampire Mouse Vampir Fare 2017
8 Entering and Breaking Hırsızlık Yapmak 2017
Franken Kitty Franken Kedi 2017
9 Tom-Foolery Tom'u Kandırmaca 2017
Haunted Mouse Hayalet Fare 2017
10 Here's Lookin' A-Choo, Kid Hapşırıyormuş Gibi Gözüküyorsun Çocuk 2017
Superfied Süper Güçlü 2017
11 What a Pain! Ne Acı Ama! 2017
Hop To It Atla Bakalım 2017
12 For the Love of Ruggles Ruggles Aşıklar 2017
Sleuth or Consequences Dedektiflik ya da Sonuçları 2017
13 Dinner Is Swerved Yemekten Ödün Vermek 2017
Bottled Up Emotions Duyguları Şişelemek 2017
14 Turn About Ters Dönme 2017
The Plight Before Christmas Noelden Önceki Söz 2017
15 Tuffy Love Tuffy'nin Aşkı 2017
Poof! Off! 2017
16 Top Cat En İyi Kedi 2017
Mummy Dearest Sevgili Anneciğim 2017
17 Domestic Kingdom
Molecular Breakup Moleküler Parçalanma 2017
18 Just Plane Nuts - Part 1 Sadece Uçak Delidir 2017
Pets Not Welcome - Part 2 Evcil Hayvan Kabul Edilmiyor 2017
19 Cruisin' for a Bruisin - Part 3 Aranmak 2017
Road Trippin - Part 4
20 Magic Mirror Sihirli Ayna 2017
Bone Dry Kupkuru 2017
21 My Bot-y Guard Benim Robot Korumam 2017
Little Quacker and Mister Fuzzy Hide Küçük Ördek ve Bay Kabarık Saçlı Hide 2017
22 Pipeline Boru Hattı 2017
No Brain, No Gain Beyin Olmadan Kazanç Olmaz 2017
23 Cat Napped Kedi Kaçırma 2017
Black Cat Kara Kedi 2017
24 Hunger Strikes Açlık Grevi 2017
Gravi-Tom Tom Çekimi 2017
25 Ghost Party Hayalet Partisi 2017
Cat-Astrophe Kedi Faciası 2017
26 Curse Case Scenario Uğursuz Durum Senaryosu 2017
Say Cheese Peynir De 2017

2. Sezon (2018)Düzenle

Serideki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1a (27a) Dental Case Diş Vakası 5 Mart 2018
1b (27b) Picture Imperfect Hatalı Fotoğraf 5 Mart 2018
1c (27c) One-Way Cricket Israrcı Çekirge 5 Mart 2018
2a (28a) Slinging in the Rain Yağmur Altında 6 Mart 2018
2b (28b) Squeaky Clean Tertemiz 7 Mart 2018
2c (28c) Tough Luck Duck Kör Talihli Ördek 8 Mart 2018
3a (29a) The Paper Airplane Chase Kağıt Uçak Kovalamacası 12 Mart 2018
3b (29b) Round Tripped Gidiş Dönüş 13 Mart 2018
3c (29c) Smitten with the Kitten Yakalanmış Yavru Kedi 14 Mart 2018
4a (30a) Cheesy Ball Run Peynir Topuna Hücum 15 Mart 2018
4b (30b) Say Uncle Pes Etmek 19 Mart 2018
4c (30c) Here Come's the Bribe İşte Rüşvet Geliyor 20 Mart 2018
5a (31a) Slaphappy Birthday Şaşkın Doğum Günü 21 Mart 2018
5b (31b) Tuffy's Big Adventure Tuffy'nin Büyük Macerası 6 Nisan 2018
5c (31c) Dragon Down the Holidays Ejderhanın Keyifsiz Tatili 28 Mart 2018
6a (32a) Big Top Tom Tom Sirkte 26 Mart 2018
6b (32b) Reward If Lost Ödül Kaybolursa 22 Mart 2018
6c (32c) Build a Beast Canavar Yaratık 2 Nisan 2018
7a (33a) To Kill A Mockingbird Alaycı Kuşu Öldürmek 18 Nisan 2018
7b (33b) From Nuts to Soup Fındıktan Çorbaya 13 Nisan 2018
7c (33c) No Fly Zone Uçuşa Yasak Bölge 3 Nisan 2018
8a (34a) X Marks the Thumpin Hazine Tam Burada 27 Mart 2018
8b (34b) Charity Case Yardım Derneği Vakası 4 Nisan 2018
8c (34c) Duck, Duck, Loose Uyur Gezer Ördek 5 Nisan 2018
9a (35a) Dandy Do-Gooders Gönüllü Hayırseverler 11 Nisan 2018
9b (35b) Shadow Boxin Gölge Boksu 10 Nisan 2018
9c (35c) Baby Blues Anne Öküzü 29 Mart 2018
10a (36a) Life's a Beach Hayat Bir Kumsaldır 23 Nisan 2018
10b (36b) Meanie Genie Zalim Cin 17 Nisan 2018
10c (36c) Flea Bitten Pire Isırığı 9 Nisan 2018
11a (37a) I Quit İşi Bırakıyorum 25 Nisan 2018
11b (37b) The Art of the Deal
11c (37c) Hiccup and Away Fazla Hıçkırık 24 Nisan 2018
12a (38a) Tom-Fu Tom-Fu 2 Mayıs 2018
12b (38b) You Can't Handle the Tooth Dişle Başa Çıkamazsın 26 Nisan 2018
12c (38c) Pain for Sale Satış Sancısı 27 Nisan 2018
13a (39a) Downton Tabby Downton Tekeri 4 Mayıs 2018
13b (39b) Growing Pains Büyüme Sancıları 19 Nisan 2018
13c (39c) Toodle Boom Toodle'a Talih Kuşu 16 Nisan 2018
14a (40a) Bringing Down the House Evi Alt Üst Etmek 20 Nisan 2018
14b (40b) Return to Sender Gönderici İade Edildi 30 Nisan 2018
14c (40c) Jerry Rigged Baştan Sarma 3 Mayıs 2018
15a (41a) The Art of War Savaş Sanatı 12 Nisan 2018
15b (41b) Pillow Case Yastık Davası 7 Mayıs 2018
15c (41c) Home Insecurity Ev Güvensizliği 1 Mayıs 2018
16a (42a) The Tail of Two Kitties İki Kedinin Kuyruğu 8 Mayıs 2018
16b (42b) Vanishing Creamed Yağsız Krem 9 Mayıs 2018
16c (42c) Unhappily Harried After Mutsuz Evlilik 10 Mayıs 2018
17a (43a) Splinter of Discontent Kıymık Acısı 14 Mayıs 2018
17b (43b) Forget Me Not Beni Unutma 18 Mayıs 2018
17c (43c) In the Beginning İlk Zamanlar 11 Mayıs 2018
18a (44a) Uncle Pecos Rides Again Pecos Amca Yeniden Boğa Üstünde 15 Mayıs 2018
18b (44b) Out With the Old Eskiler Dışarı 16 Mayıs 2018
18c (44c) Tic Tyke-Do'h XOX Oyunu 25 Mayıs 2018
19a (45a) Tom and Jerry-Geddon Tom ve Jerry-Geddon 24 Mayıs 2018
19b (45b) No Strings Attached Şartlara Bağlanmış 17 Mayıs 2018
19c (45c) Move It or Lose It Kullan veya Kaybet 21 Mayıs 2018
20a (46a) Wing Nuts Kanatlı Fıstık 31 Mayıs 2018
20b (46b) Cat Dance Fever Kedi Dans Ateşi 22 Mayıs 2018
20c (46c) Hunger Games Açlık Oyunları 4 Haziran 2018
21a (47a) Hair Today, Gone Tomorrow Bugün Saçlı Yarın Yok 1 Haziran 2018
21b (47b) Missing in Traction Eksik Çekiş 28 Mayıs 2018
21c (47c) Funnel Face Huni Kafa 30 Mayıs 2018
22a (48a) Dirty Rat Pis Sıçan 23 Mayıs 2018
22b (48b) Cat-titude Adjustment Davranış Uyumu 29 Mayıs 2018
22c (48c) Pinch Hitter Yedek Oyuncu 5 Haziran 2018
23a (49a) Fight in the Museum Müzede Dövüş 7 Haziran 2018
23b (49b) Kitten Grifters Dolandırıcı Yavru Kedi 6 Haziran 2018
23c (49c) School of Hard Knocks Hayat Okulu 12 Haziran 2018
24a (50a) Cat-a-Tonic Mouse Kediyi Canlandıran Fare 8 Haziran 2018
24b (50b) Brain Food Beyin Yiyecekleri 13 Haziran 2018
24c (50c) Wish Bone Lades Kemiği 18 Haziran 2018
25a (51a) Going Going Gone Viral Yayılıyor Yayılıyor Virüs Gibi Yayıldı 11 Haziran 2018
25b (51b) The Tortoise Don't Play Fair Kaplumbağa Dürüst Oyun Oynamaz 15 Haziran 2018
25c (51c) Fish Out of Water Sudan Çıkmış Balık 20 Haziran 2018
26a (52a) Cat Match Fever
26b (52b) Cold Snap Ani Soğuk 14 Haziran 2018
26c (52c) Novel Idea Roman Fikri 19 Haziran 2018

3. Sezon (2018-2019)Düzenle

No. Başlık Türkçe Başlık Cartoon Network Türkiye de Yayın Tarihi Boomerang Türkiye de Yayın Tarihi
1a (53a) "Someone's In the Kitchen With Mynah" Birisi Mynah Kuşuyla Mutfakta 6 Ağustos 2018
1b (53b) "When You Leash Expect It" Hiç Beklemedik Bir Anda 7 Ağustos 2018
1c (53c) "Don't Cut the Cheese" Peyniri Koruma 8 Ağustos 2018
2a (54a) "Calamari Jerry" Kalamar Jerry 9 Ağustos 2018
2b (54b) "Cattyshack" Kedi Kulübü 10 Ağustos 2018
2c (54c) "Drone Sweet Drone" Drone Güzel Drone 13 Ağustos 2018
3a (55a) "Home Away From Home" İnsanın Evi Gibisi Yok 14 Ağustos 2018
3b (55b) "From Riches to Rags" Zenginlikten Fakirliğe 15 Ağustos 2018
3c (55c) "Chew Toy" Çiğneme Oyuncağı 16 Ağustos 2018
4a (56a) "Live and Let Diet" Yaşa ve Diyet Yap 17 Ağsutos 2018
4b (56b) "Auntie Social" Sosyal Teyze 20 Ağustos 2018
4c (56c) "A Snootful" Kafayı Vurmak 21 Ağustos 2018
5a (57a) "Lame Duck" Topa Dönmek 22 Ağustos 2018
5b (57b) "It's All Relative" Herkes Akraba 23 Ağustos 2018
5c (57c) "Vegged Out" Sakin Ol 24 Ağustos 2018
6a (58a) "Faux Hunt" Tilki Avı 28 Ağustos 2018
6b (58b) "Frown and Country" Şehir ve Köy 29 Ağustos 2018
6c (58c) "Lost Marbles" Kayıp Bilyeler 27 Ağsutos 2018
7a (59a) "Vocal Yokal" Cahil Vokal 30 Ağustos 2018
7b (59b) "Hamster Hoopla" Hamster Heyecanı 31 Ağustos 2018
7c (59c) "Tuff Shooting" Zor Atış 3 Eylül 2018
8a (60a) "Anger Mismanagement" Öfkenin Yanlış Yöntemi 4 Eylül 2018
8b (60b) "Vampire State" Vampir Ülkesi 5 Eylül 2018
8c (60c) "It Ain't Over Until The Cat Lady Sings" Dereyi Görmeden Paçaları Sıvama 6 Eylül 2018
9a (61a) "Eggstra Credit" Ekstra Kredi 7 Eylül 2018
9b (61b) "Costume Party Smarty" Kostüm Partisi 10 Eylül 2018
9c (61c) "Battle of the Butlers" Uşaklar Kavgası 11 Eylül 2018
10a (62a) "Kid Stuff" Çocuk Oyuncağı 12 Eylül 2018
10b (62b) "Stolen Heart" Çalıntı Kalp 13 Eylül 2018
10c (62c) "The Last Laugh" Büyük Başarı 14 Eylül 2018
11a (63a) "The Invisible Cat" Görünmez Kedi 17 Eylül 2018
11b (63b) "Eagle Eye Jerry" Keskin Göz Jerry 18 Eylül 2018
11c (63c) "Catching Some Zs"
12a (64a) "Frenemies" Dost Gibi Görünen Düşmanlar 19 Eylül 2018
12b (64b) "You Are What You Eat" Yediğim Neyse Sen Osun 20 Eylül 2018
12c (64c) "Not My Tyke" Benim Tyke'ım Değil 21 Eylül 2018
13a (65a) "Everyone Into The Pool" Herkes Havuza 24 Eylül 2018
13b (65b) "A Head for Science" Bilime Yönelmek 25 Eylül 2018
13c (65c) "Cat Cop" Kedi Spreyi 26 Eylül 2018
14a (66a) "DisRepair Man" Sakar Takipçi 5 Şubat 2019 8 Ağustos 2018
14b (66b) "Double Dog Trouble" Çifte Köpek Sıkıntısı 4 Şubat 2019 6 Ağustos 2018
14c (66c) "Hockey Jockeys" Hokey Ustaları 4 Şubat 2019 7 Ağustos 2018
15a (67a) "Hyde and Shriek" Korkak Saklambaç 5 Şubat 2019 9 Ağustos 2018
15b (67b) "Lightning Bug Blues" Hüzünlü Ateş Böceği 7 Şubat 2019
15c (67c) "Perfume Party" Parfüm Partisi 6 Şubat 2019
16a (68a) "The Royal Treatment" Kraliyet Tedavisi 6 Şubat 2019
16b (68b) "The Beast From The Bayou" Bataklıktan Gelen Canavar 7 Şubat 2019
16c (68c) "Alley Oops!" Bizim Mahalle 8 Şubat 2019
17a (69a) "All Cat Jazz" Jazzcı Kediler 8 Şubat 2019
17b (69b) "Wrap Star" Sargılar İçinde 11 Şubat 2019
17c (69c) "Magic Hat Cat" Sihirli Şapka 11 Şubat 2019
18a (70a) "Charm School Dropouts" Zarafet Okulundan Kaytarmak 12 Şubat 2019
18b (70b) "Driven Crazy" Çılgın Sürüş 12 Şubat 2019
18c (70c) "A Star Is Forlorn" Yalnız Bir Yıldız 13 Şubat 2019
19a (71a) "Bird Flue" Bacadaki Kuş 13 Şubat 2019
19b (71b) "Tom's Tangled Web" Tom'un Dolaşık Örümcek Ağ 14 Şubat 2019
19c (71c) "Saddle Soreheads" Asabi At 14 Şubat 2019
20a (72a) "Rosemary's Grave" Rosemary'nin Sağlıklı Yemekleri 15 Şubat 2019
20b (72b) "Eggs On A Train" Trendeki Yumurtalar 15 Şubat 2019
20c (72c) "Truffle Trouble" Mantar Meselesi 18 Şubat 2019
21a (73a) "Bars and Stripes" Demir Parmaklıklar 18 Şubat 2019
21b (73b) "Cuckoo Clock" Guguklu Saat 19 Şubat 2019
21c (73c) "Plant Food" Bitki Yemeği 19 Şubat 2019
22a (74a) "Whack A Gopher" Sincabı Kovala 20 Şubat 2019
22b (74b) "Hula Whoops" Hawaii Dansı 20 Şubat 2019
22c (74c) "Game Of Bones" Kemik Oyunu 21 Şubat 2019
23a (75a) "Bull Fight" Boğa Güreşi 21 Şubat 2019
23b (75b) "No Contest" Yavru Köpek Yarışması 22 Şubat 2019
23c (75c) "Calorie Count" Kalori Kontu 22 Şubat 2019
24a (76a) "Fortune Hunters" Servet Avcıları 25 Şubat 2019
24b (76b) "Game Changer" Ezber Bozan 25 Şubat 2019
24c (76c) "Kiss And Makeup" Sihirli Makyaj 26 Şubat 2019
25a (77a) "Suitable For Framing" Tam Çerçevelenmelik 26 Şubat 2019
25b (77b) "Springtime For Spike" Spike İçin Bahar Havası 27 Şubat 2019
25c (77c) "Knighty Knight Knight" Dikkat! Şövalye 27 Şubat 2019
26a (78a) "Phan-Tom Of The Oompah" Oompah Hayaleti 28 Şubat 2019
26b (78b) "Ballad Of The Catnip Kid" Kedi Nanesi Çocuğu Ballad 28 Şubat 2019
26c (78c) "Mirror Image" Aynadaki Görüntü 1 Mart 2019