Ana menüyü aç

The Bangerz, San Jose çıkışlı Amerikalı yapımcı ve DJ grubudur. Nick Ngo Bangerz, Goldenchyld, Cutso, Squareweezy, Replay ve G-Wrex'ten oluşan grup, 1998 yılında kurulmuştur.[1] VI-R-US adını taşıyan ilk stüdyo albümlerini 2003'te yayınlandı.[2] 2008'de ikinci albümleri MÜS.I.C.,[2] son olarak 2013'te üçüncü albümleri PRiSM piyasaya sürüldü.

The Bangerz
The Bangerz (Haziran 2013)
Genel bilgiler
Köken San Jose, Amerika Birleşik Devletleri
Tarzlar Hip hop, R&B, electronica
Etkin yıllar 1998-günümüz
Üyeler Nick Ngo Bangerz
Goldenchyld
Cutso
Squareweezy
Replay
G-Wrex

DiskografisiDüzenle

Stüdyo albümleri
  • VI-R-US (2003)
  • MÜS.I.C. (2011)
  • PRiSM (2013)
Single'ları
  • "Robot Remains" (2010)
  • "Beam" (2013)
  • "Legends Never Die" (2013)

KaynakçaDüzenle