Ana menüyü aç

Takahiro Sakurai

Takahiro Sakurai (Japonca櫻井 孝宏 Sakurai Takahiro; 13 Haziran 1974 Okazaki, Japonya), Japon seslendirme sanatçısı. Çoğunlukla yakışıklı ve büyüleyici erkek rollerini seslendirmektedir. Önceden 81 Produce üyesi olup 20 Temmuz 2014'ten beri INTENTION üyesidir.

Takahiro Sakurai
櫻井 孝宏
Sakurai Takahiro from "GODZILLA The Planet Eater" at Opening Ceremony of the Tokyo International Film Festival 2018 (31747117738).jpg
Doğum 13 Haziran 1974 (1974-06-13) (45 yaşında)
Okazaki, Japonya
Meslek Seslendirme sanatçısı
Etkin yıllar 1996-günümüze
Ajans 81 Produce
INTENTION

FilmografiDüzenle

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

Dış bağlantılarDüzenle