Ana menüyü aç
Tahar Rahim (2014)

Tahar Rahim (d. 4 Temmuz 1981 , Belfort) , Cezayir asıllı Fransız aktör.[1][2]

FilmografiDüzenle

  • 2005: Tahar l’étudiant
  • 2007: La commune
  • 2007: Inside
  • 2009: Ein Prophet
  • 2010: You Never Left
  • 2011: Der Adler der neunten Legion
  • 2011: Die freien Menschen
  • 2011: Love and Bruises
  • 2011: Black Gold
  • 2012: Bref - Y’a des gens qui m'énervent.
  • 2012: À perdre la raison
  • 2013: Le passé – Das Vergangene
  • 2014: The Cut
  • 2014: Samba

Dış bağlantılarDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ vgl. Personnage – Yazid Fikry bei lacommune.fr (französisch und englisch; aufgerufen am 10. Juni 2009)
  2. ^ vgl. Audran, Marie: Libres sont les papillons. In: Le Point, 10. Januar 2008, Théâtre