Ana menüyü aç

Susan Lynch (d. 5 Haziran 1971) ,Kuzey İrlandalı aktris.[1][2]

Susan Lynch
Doğum 5 Haziran 1971 (1971-06-05) (48 yaşında)
Corrinshego, County Armagh, Kuzey İrlanda
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1991-günümüz
Evlilik Craig Parkinson
Çocuk(lar) 1 çocuğu vardır.
Akraba(lar) John Lynch (oyuncu) abisi

Filmografi (seçme)Düzenle

SinemaDüzenle

  • The Secret of Roan Inish (1994)
  • Intervista col vampiro (1994)
  • Waking Ned (1998)
  • Beautiful Creatures, (2000)
  • Nora, (2000)
  • From Hell), (2001)
  • 16 Years of Alcohol, (2003)
  • L'amore fatale, (2004)
  • Mickybo and Me, (2004)
  • Il coraggio di cambiare (2005)
  • Elizabeth: The Golden Age, (2007)
  • Holy Water, (2009)
  • The Secret Scripture, (2016)

TelevizyonDüzenle

  • Moving On – (2010)
  • Monroe – (2011-2012)
  • New Tricks – (2011)
  • Great Expectations – (2011)
  • The Secret of Crickley Hall – (2012)
  • Ambassadors – (2013)
  • Chasing Shadows – (2014)
  • Happy Valley – (2016)
  • Apple Tree Yard – (2017)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Flint Marx, Rebecca "Susan Lynch Biography", allrovi.com; retrieved 15 August 2011.
  2. ^ Dwyer, Michael (26 January 1997). "What a Difference A Year Makes". The New York Times. Erişim tarihi: 7 September 2016. 

Dış bağlantılarDüzenle