Su Kutlu

Su Kutlu (d. 1991; İstanbul) Türk oyuncudur.[1]

Su Kutlu
Doğum 1991 (30-31 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2012-günümüz

HayatıDüzenle

Su Kutlu, 1991’de İstanbul’da doğmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında Hayatımın Rolü dizisinde Amelya karakterini canlandırarak yaşamıştır. Bu diziden sonra birçok filmde ve dizide rol almıştır. 2015 yılında bir mekanda çalışanlara saldırmasıyla gündeme gelmiştir.[2]

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Rol Tür Notlar
2012 Hayatımın Rolü Amelya TV dizisi Yardımcı oyuncu
2013 Ali Ayşe'yi Seviyor Nazlı TV dizisi Yardımcı oyuncu
2013-2014 Çalıkuşu Mişel TV dizisi Yardımcı oyuncu
2014-2015 Güzel Köylü Sude Sümbül TV dizisi Yardımcı oyuncu
2015 Tutar mı Tutar Işık TV dizisi Başrol oyuncusu
2016 Arkadaşlar İyidir Gizem Subaşı TV dizisi Başrol oyuncusu
2016 Kayıp İnci Inci Malikoglu TV filmi Başrol oyuncusu
2016-2017 Seviyor Sevmiyor Simya TV dizisi Yardımcı oyuncu
2017 Söz Merve Türel TV dizisi Yardımcı oyuncu
2017 Aile Arasında Zeynep Balcılar Sinema filmi Başrol oyuncusu
2018 Bir Mucize Olsun Damla Sancaktar TV dizisi Başrol oyuncusu
2019 Dengi Dengine Gökçe TV mini seri Başrol oyuncusu
2019 Tek Yürek Melda Saruhan TV dizisi Yardımcı oyuncu
2021 Birlikte Öleceğiz Ece Sinema filmi Başrol oyuncusu
2021 Orta Kafa Aşk Selin İnternet dizisi Başrol oyuncusu

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Dengi Dengine dizisinde Gökçe karakterini canlandıran Su Kutlu kimdir?". Posta. 14 Nisan 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  2. ^ "Ünlü oyuncu Su Kutlu mekanda garsonu dövdü". Milliyet Cadde. 20 Temmuz 2021. 20 Temmuz 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Nisan 2015.