Su Kutlu

Su Kutlu (d. 1991; İstanbul) Türk oyuncudur.[1]

Su Kutlu
Doğum 1991 (29-30 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2012-günümüz

HayatıDüzenle

Su Kutlu, 1991’de İstanbul’da doğmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında Hayatımın Rolü dizisinde Amelya karakterini canlandırarak yaşamıştır. Bu diziden sonra birçok filmde ve dizide rol almıştır.

FilmografiDüzenle

  • Birlikte Öleceğiz (2020) (Film) (Ece)
  • Dengi Dengine (2019) (Gökçe) (Başrol Oyuncusu)
  • Tek Yürek (2019) (Melda) (Yardımcı Karakter)
  • Bir Mucize Olsun (2018) (Damla Sancaktar) (Başrol Oyuncusu)
  • Aile Arasında (2017) (Film) (Zeynep Balcılar) (Başrol Oyuncusu)
  • Söz (2017) (Merve)
  • Seviyor Sevmiyor (2016-2017) (Simya) (Yardımcı Karakter)[2]
  • Arkadaşlar İyidir (2016) (Gizem) (Başrol Oyuncusu)[3]
  • Kayıp İnci (2016) (Film) (Başrol Oyuncusu)
  • Ya Tutarsa (2015)
  • Tutar mı Tutar (2015)
  • Güzel Köylü (2014-2015) (Sude Sümbül) (Yardımcı Karakter)
  • Çalıkuşu (2013-2014) (Mişel) (Yardımcı Karakter)
  • Ali Ayşeyi Seviyor (2013)
  • Hayatımın Rolü (2012) (Amelya)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Dengi Dengine dizisinde Gökçe karakterini canlandıran Su Kutlu kimdir?". Posta. 
  2. ^ "Su Kutlu: Eski kafalıyım". Sabah. 
  3. ^ "Su Kutlu: "Gizem'i oynarken tatmin oluyorum"". m.haberturk.com.