Steven Universe bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi
Steven Universe.png

Steven Universe, Rebecca Sugar tarafından Cartoon Network için yapılan Amerikan yapımı bir çizgi dizisidir. Kristal Taşlar olan Garnet, Ametist ve İnci ile birlikte büyüyen ve dünyayı kendi türlerinden korumak için onlara yardım eden Steven adlı küçük bir çocuğun hikâyesini anlatır. Seri, 5 sezonluk 160 tane bölümü vardır. 2 Eylül 2019 tarihinde Steven Universe: The Movie adında TV filmi çıkmıştır. Sınırlı bitiş serisi Steven Universe Future 7 Aralık 2019 tarihinde başlayıp 27 Mart 2020'de sona ermiştir.

Seri görünümüDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
Pilot bölüm21 Mayıs 2013 (2013-05-21)
1524 Kasım 2013 (2013-11-04)12 Mart 2015 (2015-03-12)
22613 Mart 2015 (2015-03-13)8 Ocak 2016 (2016-01-08)
32512 Mayıs 2016 (2016-05-12)10 Ağustos 2016 (2016-08-10)
42511 Ağustos 2016 (2016-08-11)11 Mayıs 2017 (2017-05-11)
53229 Mayıs 2017 (2017-05-29)21 Ocak 2019 (2019-01-21)
Film2 Eylül 2019 (2019-09-02)
Future207 Aralık 2019 (2019-12-07)27 Mart 2020 (2020-03-27)

BölümlerDüzenle

Pilot bölüm (2013)Düzenle

Başlık Yönetmen Yazar Orijinal Yayın Tarihi
"Steven Universe"Phil Rynda (yaratıcı), Sue Mondt (sanat) & Genndy Tartakovsky (zamanlama)Rebecca Sugar21 Mayıs 2013 (2013-05-21)

1. Sezon (2013-2015)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1 1 Gem Glow Taş Parıltısı 4 Haziran 2014
2 2 Laser Light Cannon Lazer Işıklı Top 2 Haziran 2014
3 3 Cheeseburger Backpack Cheeseburger Çanta 3 Haziran 2014
4 4 Together Breakfast Birlikte Kahvaltı 5 Haziran 2014
5 5 Frybo Patates Adam 11 Haziran 2014
6 6 Cat Fingers Kedi Parmaklar 6 Haziran 2014
7 7 Bubble Buddies Baloncuktaki Dostluk 9 Haziran 2014
8 8 Serious Steven Ciddi Steven 10 Haziran 2014
9 9 Tiger Millionaire Milyoner Kaplan 16 Haziran 2014
10 10 Steven's Lion Steven'ın Aslanı 17 Haziran 2014
11 11 Arcade Mania Oyun Salonu Cinneti 12 Haziran 2014
12 12 Giant Woman Dev Kadın 13 Haziran 2014
13 13 So Many Birthdays Bir Sürü Doğum Günü 1 Aralık 2014
14 14 Lars and the Cool Kids Lars ve Havalı Çocuklar 2 Aralık 2014
15 15 Onion Trade Onion Ticareti 5 Aralık 2014
16 16 Steven the Sword Fighter Steven Kılıç Dövüşçüsü 18 Haziran 2014
17 17 Lion 2: The Movie Aslan 2: Film 4 Aralık 2014
18 18 Beach Party Plaj Partisi 9 Aralık 2014
19 19 Rose's Room Rose'un Odası 8 Aralık 2014
20 20 Coach Steven Koç Steven 3 Aralık 2014
21 21 Joking Victim Şaka Kurbanı 15 Aralık 2014
22 22 Steven and the Stevens Steven ve Stevenlar 10 Aralık 2014
23 23 Monster Buddies Canavar Arkadaşlar 11 Aralık 2014
24 24 An Indirect Kiss Dolaylı Öpücük 12 Aralık 2014
25 25 Mirror Gem Ayna Kristal Taş 16 Aralık 2014
26 26 Ocean Gem Okyanus Taşı 17 Aralık 2014
27 27 House Guest Misafir 6 Temmuz 2015
28 28 Space Race Uzay Yarışı 7 Temmuz 2015
29 29 Secret Team Sır Takımı 9 Temmuz 2015
30 30 Island Adventure Macera Adası 14 Temmuz 2015
31 31 Keep Beach City Weird Tuhaf Kumsal Şehri'ndeki Tuhaflıklar 8 Temmuz 2015
32 32 Fusion Cuisine Füzyon Mutfağı 10 Temmuz 2015
33 33 Garnet's Universe Garnet'in Evreni 17 Temmuz 2015
34 34 Watermelon Steven Karpuz Steven 16 Temmuz 2015
35 35 Lion 3: Straight to Video Aslan 3: Kamera Kaydı 13 Temmuz 2015
36 36 Warp Tour Işınlanma Makinesi Turu 20 Temmuz 2015
37 37 Alone Together Yapayalnız 15 Temmuz 2015
38 38 The Test Test 21 Temmuz 2015
39 39 Future Vision Geleceği Görmek 22 Temmuz 2015
40 40 On the Run Yolda 7 Aralık 2015
41 41 Horror Club Korku Kulübü 7 Aralık 2015
42 42 Winter Forecast Hava Durumu 10 Aralık 2015
43 43 Maximum Capacity Maksimum Kapasite 9 Aralık 2015
44 44 Marble Madness Bilye Çılgınlığı 11 Aralık 2015
45 45 Rose's Scabbard Rose'un Kılıcı 14 Aralık 2015
46 46 Open Book Açık Kitap 15 Aralık 2015
47 47 Shirt Club Tişört Kulübü 16 Aralık 2015
48 48 Story for Steven Steven İçin Hikâye 17 Aralık 2015
49 49 The Message Mesaj 18 Aralık 2015
50 50 Political Power Politikanın Gücü 21 Aralık 2015
51 51 The Return Geri Dönüş 22 Aralık 2015
52 52 Jailbreak Hapisten Kaçış 23 Aralık 2015

2. Sezon (2015-2016)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
53 1 Full Disclosure Her Şeyin Ortaya Çıkışı 24 Aralık 2015
54 2 Joy Ride Eğlence Yolculuğu 25 Aralık 2015
55 3 Say Uncle Amca De 29 Aralık 2015
56 4 Love Letters Aşk Mektupları 28 Aralık 2015
57 5 Reformed İyileşmiş 30 Aralık 2015
58 6 Sworn to the Sword Kılıcın Üstüne Yemin Etmek 5 Ocak 2016
59 7 Rising Tides, Crashing Skies Yükselen Deniz/Yıkılan Gökler 4 Ocak 2016
60 8 Keeping it Together Bir Arada Kal 6 Ocak 2016
61 9 We Need to Talk Yok Yok
62 10 Chille Tid Tatlı Rüyalar 8 Ocak 2016
63 11 Cry for Help Yardım Çığlığı 11 Ocak 2016
64 12 Keystone Motel Keystone Moteli 12 Ocak 2016
65 13 Onion Friend Dostum Onion 15 Ocak 2016
66 14 Historical Friction Tarihi Hata 14 Ocak 2016
67 15 Friend Ship Dostluk 18 Ocak 2016
68 16 Nightmare Hospital Kâbus Hastanesi 19 Ocak 2016
69 17 Sadie's Song Sadie'nin Şarkısı 6 Haziran 2016
70 18 Catch and Release Yakala ve Bırak 20 Ocak 2016
71 19 When It Rains Yağmur Yağdığında 21 Ocak 2016
72 20 Back to the Barn Hangara Geri Dönüş 22 Ocak 2016
73 21 Too Far Çok Uzak 7 Haziran 2016
74 22 The Answer Cevap 8 Haziran 2016
75 23 Steven's Birthday Steven'ın Doğum Günü 14 Haziran 2016
76 24 It Could've Been Great Müthiş Olabilirdi 9 Haziran 2016
77 25 Message Received Mesaj Alındı 10 Haziran 2016
78 26 Log Date 7 15 2 Kayıt Tarihi 7 15 2 13 Haziran 2016

3. Sezon (2016)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
79 1 Super Watermelon Island Süper Karpuz Adası 15 Haziran 2016
80 2 Gem Drill Küme Taşı Yolculuğu 16 Haziran 2016
81 3 Same Old World Aynı Dünya 20 Haziran 2016
82 4 Barn Mates Çiftlik Dostları 17 Haziran 2016
83 5 Hit the Diamond Yok Yok
84 6 Steven Floats Uçan Steven 21 Haziran 2016
85 7 Drop Beat Dad Yok Yok
86 8 Mr. Greg Yok Yok
87 9 Too Short to Ride Yok Yok
88 10 The New Lars Yok Yok
89 11 Beach City Drift Yok Yok
90 12 Restaurant Wars Yok Yok
91 13 Kiki's Pizza Delivery Service Yok Yok
92 14 Monster Reunion Yok Yok
93 15 Alone at Sea Yok Yok
94 16 Greg the Babysitter Yok Yok
95 17 Gem Hunt Yok Yok
96 18 Crack the Whip Yok Yok
97 19 Steven vs. Amethyst Yok Yok
98-99 20-21 Bismuth Yok Yok
100 22 Beta Yok Yok
101 23 Earthlings Yok Yok
102 24 Back to the Moon Yok Yok
103 25 Bubbled Yok Yok

4. Sezon (2016-2017)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Orijinal Yayın Tarihi
104 1 Kindergarten Kid 11 Ağustos 2016
105 2 Know Your Fusion 12 Ağustos 2016
106 3 Buddy's Book 18 Ağustos 2016
107 4 Mindful Education 25 Ağustos 2016
108 5 Future Boy Zoltron 1 Eylül 2016
109 6 Last One Out of Beach City 8 Eylül 2016
110 7 Onion Gang 15 Eylül 2016
111-112 8-9 Gem Harvest 17 Kasım 2016
113 10 Three Gems and a Baby 1 Aralık 2016
114 11 Steven's Dream 30 Ocak 2017
115 12 Adventures in Light Distortion 30 Ocak 2017
116 13 Gem Heist 31 Ocak 2017
117 14 The Zoo 1 Şubat 2017
118 15 That Will Be All 2 Şubat 2017
119 16 The New Crystal Gems 10 Şubat 2017
120 17 Storm in the Room 17 Şubat 2017
121 18 Rocknaldo 24 Şubat 2017
122 19 Tiger Philanthropist 3 Mart 2017
123 20 Room for Ruby 10 Mart 2017
124 21 Lion 4: Alternate Ending 8 Mart 2017
125 22 Doug Out 9 Mayıs 2017
126 23 The Good Lars 10 Mayıs 2017
127 24 Are You My Dad? 11 Mayıs 2017
128 25 I Am My Mom 11 Mayıs 2017

5. Sezon (2017-2019)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Orijinal Yayın Tarihi
129 1 Stuck Together 29 Mayıs 2017
130 2 The Trial 29 Mayıs 2017
131 3 Off Colors 29 Mayıs 2017
132 4 Lars' Head 29 Mayıs 2017
133 5 Dewey Wins 15 Aralık 2017
134 6 Raising the Barn 15 Aralık 2017
135 7 Gemcation 22 Aralık 2017
136 8 Back to the Kindergarten 22 Aralık 2017
137 9 Sadie Killer 29 Aralık 2017
138 10 Kevin Party 25 Aralık 2017
139 11 Lars of the Stars 5 Ocak 2018
140 12 Jungle Moon 5 Ocak 2018
141 13 Your Mother and Mine 9 Nisan 2018
142 14 The Big Show 16 Nisan 2018
143 15 Pool Hopping 23 Nisan 2018
144 16 Letters to Lars 30 Nisan 2018
145 17 Can't Go Back 7 Mayıs 2018
146 18 A Single Pale Rose 7 Mayıs 2018
147 19 Now We're Only Falling Apart 2 Temmuz 2018
148 20 What's Your Problem? 3 Temmuz 2018
149 21 The Question 4 Temmuz 2018
150 22 Made of Honor 5 Temmuz 2018
151-152 23-24 Reunited 6 Temmuz 2018
153 25 Legs from Here to Homeworld 17 Aralık 2018
154 26 Familiar 24 Aralık 2018
155 27 Together Alone 31 Aralık 2018
156 28 Escapism 7 Ocak 2019
157-160 29-32 Change Your Mind 21 Ocak 2019

Film (2019)Düzenle

Başlık Türkçe Başlık Orijinal Yayın Tarihi Yapım Kodu İzleyici
(Milyon)
Steven Universe: The Movie Steven Universe Filmi 2 Eylül 2019 1076-000 1.57[1]

Kısa bölümlerDüzenle

2. Sezon kısa bölümleriDüzenle

No. Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi
1 What Are Gems?
Taşlar Nedir?
Hilary Florido 6 Temmuz 2015
2 We Are the Crystal Gems
Steven Universe
Hilary Florido, Joe Johnston, Jeff Liu & Katie Mitroff 10 Temmuz 2015 (San Diego Comic-Con)
4 Eylül 2015 (Cartoon Network'ün web sitesi)
3 How Are Gems Made?
Hilary Florido 1 Ekim 2015
4 Novelty Backpack
Özel Sırt Çantası
Hilary Florido & Katie Mitroff 22 Ekim 2015
5 Fusion Katie Mitroff 2 Kasım 2015
6 Lion Loves to Fit in a Box
Aslan Kutuya Girmeye Bayılır
Katie Mitroff 19 Kasım 2015 (İskandinav Cartoon Network Youtube kanalları)

4. Sezon kısa bölümleriDüzenle

No. Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi
1 Cooking with Lion Colin Howard 3 Ekim 2016
2 Gem Karaoke Colin Howard 3 Ekim 2016
3 Steven Reacts Jeff Liu 3 Ekim 2016
4 Video Chat Colin Howard 3 Ekim 2016
5 Steven's Song Time Jeff Liu 3 Ekim 2016

KaynakçaDüzenle