Spin City bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Spin City bölümleri listesi, ABD'de yayınlanmış bir sitcom dizisi olan Spin City'nin bölüm listesi.

Sezon 1Düzenle

# Bölümün Adı ABD'de yayınlanış tarihi
1 Pilot 17 Eylül 1996
2 The Great Pretender 24 Eylül 1996
3 The Apartment 1 Ekim 1996
4 Pride and Prejudice 8 Ekim 1996
5 The Rivals 15 Ekim 1996
6 A Star Is Born 22 Ekim 1996
7 Grand Illusion 29 Ekim 1996
8 The High and the Mighty 12 Kasım 1996
9 Meet Tommy Dugan 19 Kasım 1996
10 The Competition 26 Kasım 1996
11 Dog Day Afternoon 10 Aralık 1996
12 Criss Cross 17 Aralık 1996
13 Bye Bye Love 7 Ocak 1997
14 Starting Over 14 Ocak 1997
15 Gabby's Song 28 Ocak 1997
16 Kiss Me, Stupid 11 Şubat 1997
17 An Affair to Remember 18 Şubat 1997
18 Snowbound 25 Şubat 1997
19 Striptease 4 Mart 1997
20 Deaf Becomes Her 18 Mart 1997
21 Hot in the City 1 Nisan 1997
22 Bone Free 29 Nisan 1997
23 The Mayor Who Came to Dinner 6 Mayıs 1997
24 Mayor Over Miami 13 Mayıs 1997

Sezon 2Düzenle

# Bölümün Adı ABD'de yayınlanış tarihi
1 Paul Flew Over the Cuckoo's Nest 24 Eylül 1997
2 Porn in the U.S.A. 1 Ekim 1997
3 Wonder Woman 8 Ekim 1997
4 The Goodbye Girl 15 Ekim 1997
5 In the Heat of the Day 22 Ekim 1997
6 Radio Daze 29 Ekim 1997
7 The Thirty Year Itch 5 Kasım 1997
8 My Life Is a Soap Opera 12 Kasım 1997
9 Family Affair 19 Kasım 1997
10 Family Affair: Part 2 26 Kasım 1997
11 They Shoot Horses, Don't They? 10 Aralık 1997
12 Miracle Near 34th Street 17 Aralık 1997
14 The Paul Lassiter Story 21 Ocak 1998
15 Gentleman's Agreement 28 Ocak 1998
16 Deaf Man Walking 25 Şubat 1998
17 The Marrying Men 4 Mart 1998
18 One Wedding and a Funeral: Part 2 11 Mart 1998
19 A River Runs Through Me 18 Mart 1998
20 The Pope of Gracie Mansion 1 Nisan 1998
21 Bye, Bye, Birdie 29 Nisan 1998
22 The Lady or the Tiger 6 Mayıs 1998
23 Single White Male 6 Mayıs 1998
24 The Paul Bearer 20 Mayıs 1998

Sezon 3Düzenle

# Bölümün Adı ABD'de yayınlanış tarihi
1 Dead Dog Talking 22 Eylül 1998
2 There's Something About Heidi 29 Eylül 1998
3 Gone with the Wind 6 Ekim 1998
4 The Deer Hunter 13 Ekim 1998
5 It Happened One Night 20 Ekim 1998
6 Three Men and a Little Lady 27 Ekim 1998
7 An Officer and a Gentleman 3 Kasım 1998
8 Quest for Fire 10 Kasım 1998
9 The Kidney's All Right 17 Kasım 1998
10 Gobble the Wonder Turkey Saves the Day 24 Kasım 1998
11 Local Hero 8 Aralık 1998
12 Monkey Business 15 Aralık 1998
13 Taxi Driver 5 Ocak 1999
14 The Nutty Deputy Mayor 12 Ocak 1999
15 Not in the Line of Fire 26 Ocak 1999
16 Internal Affairs 9 Şubat 1999
17 Dick Clark's Rockin' Make-Out Party '99 16 Şubat 1999
18 Back to the Future IV - Judgment Day 23 Şubat 1999
19 Politically Incorrect 2 Mart 1999
20 That's Entertainment 16 Mart 1999
21 The Last Temptation of Mike 6 Nisan 1999
22 Carter & Stuart & Bennett & Deirdre 13 Nisan 1999
23 The Mayor with Two Brains 4 Mayıs 1999
24 Wall Street 11 Mayıs 1999
25 Klumageddon: Part 1 18 Mayıs 1999
26 Klumageddon: Part 2 25 Mayıs 1999

Sezon 4Düzenle

# Bölümün Adı ABD'de yayınlanış tarihi
1 Catcher in the Bronx 21 Eylül 1999
2 James and the Giant Speech 28 Eylül 1999
3 All the Mayor's Men 5 Ekim 1999
4 These Shoes Were Made for Cheatin' 12 Ekim 1999
5 Rebel Without a Chair 19 Ekim 1999
6 The Mayor May Not 2 Kasım 1999
7 The Great Debate 9 Kasım 1999
8 How to Bury a Millionaire 16 Kasım 1999
9 The Thanksgiving Show 24 Kasım 1999
10 The Doorman Always Rings Twice 30 Kasım 1999
11 Mustang Mikey 7 Aralık 1999
12 My Dinner with Caitlin 21 Aralık 1999
13 A Tale of Two Sisters 12 Ocak 2000
14 Casino 2 Şubat 2000
15 The Marry Caitlin Moore Show 9 Şubat 2000
16 Suffragette City 16 Şubat 2000
17 Mike's Best Friend's Boyfriend 23 Şubat 2000
18 The Pig Whisperer 8 Mart 2000
19 Uneasy Rider 23 Mart 2000
20 About Last Night 19 Nisan 2000
21 Don't Get on the Bus 26 Nisan 2000
22 Airplane! 3 Mayıs 2000
23 An American Deputy Mayor in Paris 10 Mayıs 2000
24 The Commitments 17 Mayıs 2000
25 Goodbye: Part 1 24 Mayıs 2000
26 Goodbye: Part 2 24 Mayıs 2000

Sezon 5Düzenle

# Bölümün Adı ABD'de yayınlanış tarihi
1 Hello Charlie 18 Ekim 2000
2 Smile 25 Ekim 2000
3 The Spanish Prisoner 1 Kasım 2000
4 The Bone Collectors 8 Kasım 2000
5 Blind Faith 15 Kasım 2000
6 Balloons over Broadway 22 Kasım 2000
7 Lost and Found 29 Kasım 2000
8 All the Wrong Moves 6 Aralık 2000
9 The Burgers of Wrath 13 Aralık 2000
10 Toy Story 20 Aralık 2000
11 The Perfect Dorm 10 Ocak 2001
12 Hey Judith 17 Ocak 2001
13 The Gambler 24 Ocak 2001
14 In the Company of Dudes 7 Şubat 2001
15 The Image Maker 14 Şubat 2001
16 Trainstopping 21 Şubat 2001
17 Rain on My Charades 28 Şubat 2001
18 You've Got Male 25 Nisan 2001
19 Minor League 2 Mayıs 2001
20 Science Friction 9 Mayıs 2001
21 Brotherly Love 16 Mayıs 2001
22 A Shot in the Dark: Part 1 23 Mayıs 2001
23 A Shot in the Dark: Part 2 23 Mayıs 2001

Sezon 6Düzenle

# Bölümün Adı ABD'de yayınlanış tarihi
1 The Arrival 18 Eylül 2001
2 A Tree Falls in Manhattan 18 Eylül 2001
3 Wife with Mikey 2 Ekim 2001
4 The Apartment 9 Ekim 2001
5 Yet Another Stakeout 16 Ekim 2001
6 Yeah Baby! 23 Ekim 2001
7 Sleeping with the Enemy 6 Kasım 2001
8 She's Gotta Habit 6 Kasım 2001
9 The Wedding Scammer 13 Kasım 2001
10 Fight Flub 20 Kasım 2001
11 Chinatown 27 Kasım 2001
12 An Office and a Gentleman 11 Aralık 2001
13 O Mother, Where Art Thou? 8 Ocak 2002
14 Rags to Riches 5 Mart 2002
15 Sex, Lies and Video Date 12 Mart 2002
16 Eyes Wide Open 19 Mart 2002
17 Age Against the Machine 26 Mart 2002
18 An Affair Not to Remember 9 Nisan 2002
19 Let's Give Them Something to Talk About 16 Nisan 2002
20 Look Who's Not Talking 23 Nisan 2002
21 A Tale of Four Cities 30 Nisan 2002
22 A Friend in Need 30 Nisan 2002