Sophie Rois

Sophie Rois (d. 1 Haziran 1961) , Avusturyalı aktris. Rol aldığı önemli yapımlardan bazıları : Three, 180°, Enemy at the Gates ve Tv yapımları Polizeiruf 110 , Die kleine Monsterin sayılabilir.[1]

Filmografi (seçme)Düzenle

  • No More Mr. Nice Guy (1993)
  • Unter der Milchstraße (1996)
  • The Inheritors (1998)
  • Enemy at the Gates (2001)
  • Die Manns – Ein Jahrhundertroman (2001, TV mini dizisi)
  • Liegen lernen (2003)
  • Fräulein Phyllis (2004)
  • Three (2010)
  • 180° (Film) (2010)
  • The Decent One (2014)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Botschafter Gourdault-Montagne zeichnet Cinéasten Rois und Buchholz bei Berlinale-Abend aus". french embassy Berlin. 11 Şubat 2014. 5 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Şubat 2014. 

Dış bağlantılarDüzenle