Sophie Desmarets

Sophie Desmarets (7 Nisan 192213 Şubat 2012), Fransız film oyuncusu.[1]

Sophie Desmarets
Doğum 7 Nisan 1922(1922-04-07)
Paris, Fransa
Ölüm 13 Şubat 2012 (89 yaşında)
Paris, Fransa
Diğer ad(lar)ı Jacqueline Yvonne Eva Desmarets
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1940–1996 (film)

Filmografi (seçme)Düzenle

  • The Captain (1946)
  • Cruise for the Unknown One (1948)
  • My Friend Sainfoin (1950)
  • My Wife Is Formidable (1951)
  • Rome-Paris-Rome (1951)
  • The Last Five Minutes (1955)
  • Caroline and the Rebels (1955)
  • If Paris Were Told to Us (1956)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Davis p.145

Dış bağlantılarDüzenle

  • IMDb'de Sophie Desmarets
  • Davis, Ronald L. Hollywood Beauty: Linda Darnell and the American Dream. University of Oklahoma Press, 2014.