Shin Koyamada (Japonca: 小山田真; d. 10 Mart 1982 - ), Japon sinema yıldızı, dövüş ustası.

Shin Koyamada (小山田 真)
Koyamada in Malibu May 2015.jpg
Shin Koyamada 2015
Doğum 10 Mart 1982 (1982-03-10) (37 yaşında)
Okayama, Okayama, Japonya
Meslek aktör, yapımcı, hareket koreografi, şarkıcı
Etkin yıllar 2002 - günümüz
Resmî site www.ShinKoyamada.com

FilmografiDüzenle

Yıl Film Rolü Diğer notlar
2002 Power Rangers: Wile Force Agent
Ninaja Pays Half My Rent
2003 The Last Samurai Nobutada
2004 Jake 2.0 Shinji Makito
2006 Constellation Yoshi
Wine Road of the Samurai anlatıcı
Disney Channel Games
Wendy Wu Shen
2007 Good Soil Jinbei Masuda
Disney Channel Games
2008 Disney Channel Games

Dış bağlantılarDüzenle