Shelley Long

Shelley Long (d.23 Ağustos 1949; Fort Wayne, Indiana), Amerikalı ünlü oyuncu. Emmy ve Altın Küre Ödülü kazandığı Diane Chambers karakterini canlandırdığı televizyon komedi dizisi Cheers ile bilinir. Oyuncu televizyon filmi ve sinema filmlerininde 1980'lerin sonu 1990'lı yıllarda aranan oyuncusuydu.

FilmografiDüzenle

  • Modern Family (2009-devam)
  • Doktor T och kvinnorna (2000)
  • Cathy - spårlöst försvunnen (1999)
  • Adventures of Ragtime (1999)
  • Bradys klarar skivan (1995)
  • Frysta tillgångar (1992)
  • Säg inte att det är jag (1990)
  • Troop Beverly Hills (1989)
  • Par i damer (1987)
  • Hem dyra hem (1986)
  • Årets man (1982)
  • Grottmannen (1981)

Dış bağlantılarDüzenle