Sharon Leal

Amerikalı aktris ve şarkıcı

Sharon Leal (d. 17 Ekim 1972 , Tucson, Arizona), Amerikalı oyuncu ve şarkıcı.

Sharon Leal (2011)

FilmografiDüzenle

  • 2000-2004: Boston Public (televizyon-dizisi)
  • 2000: Face the Music
  • 2004: What Are the Odds
  • 2006: Dreamgirls
  • 2007: Motives 2
  • 2007: Why Did I Get Married?
  • 2007: This Christmas
  • 2008: Soul Men
  • 2008: Linewatch
  • 2009: Private Practice
  • 2010: Why Did I Get Married Too?
  • 2010-2011: Hellcats
  • 2011: Suits
  • 2012: Person of Interest (televizyon-dizisi)

Dış bağlantılarDüzenle