Ana menüyü aç

Sergio y Estíbaliz

Sergio Blanco Rivas (17 Kasım 1948 – 15 Şubat 2015) ve Estíbaliz Uranga Amézaga (or Estíbaliz Uranga; born 9 Aralık 1952), sahne adıyla Sergio y Estíbaliz, İspanyol ikili.

Sergio y Estíbaliz, İsveç'in Stockholm şehrinde yapılan 1975 Eurovision Şarkı Yarışması'nda İspanya'yı "Tú volverás" adlı şarkıyla temsil etmiştir.[1]

Album diskografisiDüzenle

With Mocedades

  • 1969: Pange Lingua
  • 1970: Más allá
  • 1971: Otoño

Sergio y Estíbaliz

  • 1973: Sergio y Estíbaliz
  • 1974: Piel
  • 1975: Tú volverás
  • 1976: Quién compra una canción
  • 1976: Queda más vida
  • 1977: Canciones sudamericanas
  • 1979: Beans
  • 1983: Agua
  • 1985: Cuidado con la noche
  • 1986: Sí señor
  • 1988: Déjame vivir con alegría
  • 1989: De par en par
  • 1992: Planeta Tierra

With El Consorcio

  • 1994: Lo que nunca muere
  • 1995: Peticiones del oyente
  • 1996: Programa doble
  • 1998: Cuba
  • 2000: Las canciones de mi vida
  • 2003: En vivo desde el corazón de México
  • 2005: De ida y vuelta
  • 2008: Querido Juan

KaynakçaDüzenle

Ödüller ve başarılar
Önce gelen:
Peret
"Canta y sé feliz"
Eurovision Şarkı Yarışması'nda İspanya
1975
Sonra gelen:
Braulio
"Sobran las palabras"