Sela Ward

Amerikalı oyuncu

Sela Ann Ward (d.11 Temmuz 1956), Amerikalı oyuncudur. Başarılı oyunculuğu ile Emmy Ödülü ve Altın Küre Ödülü kazamıştır. Amerikan CBS kanalı polisiye televizyon dizisi CSI: NY ile adını duyurdu. Oyuncu 11 Temmuz 1956'da Meridian, Mississippi'de doğdu.

Sela Ward, (1994)

FilmografiDüzenle

  • Día de la Independencia: el Resurdimientu (2016)
  • Perdida (2014)
  • CSI: New York (2010) (televizyon)
  • The Stepfather (2009)
  • The Guardian (2006)
  • House (2007) (televizyon)
  • El día dempués de mañana (2004)
  • Dirty Dancing: Havana Nights (2004)
  • The Badge (2002)
  • Shirtless: Hollywood’s Sexiest Men (2002)
  • Catch a Falling Star (2002)
  • Once and Again (1999) (televizyon)
  • Runaway Bride (1999)
  • 54 (1998)
  • Rescuers: Stories of Courage: Two Women, (1997) (televizyon)
  • My Fellow Americans (1996)
  • The Fugitive (1993)
  • Double Jeopardy (1992)
  • Sisters (1991) (televizyon)
  • Rainbow Drive (1990)
  • Bridesmaids (1989)
  • The haunting of Sarah Harding (1989)
  • Hello Again (1987)
  • Nothing in Common (1986)
  • The Man Who Loved Women (1983)

Dış bağlantılarDüzenle