Scott Mechlowicz

Scott David Mechlowicz (d. 17 Ocak 1981, New York), Amerikalı oyuncudur.

Scott Mechlowicz
Doğum Scott David Mechlowicz
17 Ocak 1981 (1981-01-17) (40 yaşında)
Amerika Birleşik Devletleri New York, ABD
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2003-günümüz

Mechlowicz ilk olarak 2003 yılında bazı reklam ve televizyon filmlerinde boy göstererek profesyonel oyunculuk yaşamına başlamıştır. EuroTrip, Mean Creek, Peaceful Warrior, Gone, Undocumented ve Cat Run adlı filmlerdeki rolleriyle tanınmaktadır.

FilmografiDüzenle

Yıl Film Rol Not
2012 Eden Jesse
2011 Waiting for Forever Jim
2011 Cat Run Anthony
2010 Undocumented Travis
2007 Gone Taylor
2006 Peaceful Warrior Dan Millman
2004 Mean Creek Marty
EuroTrip Scott Thomas
House Dan 1. Sezon, Bölüm: "Paternity"

Dış bağlantılarDüzenle

IMDb'de Scott Mechlowicz