Ana menüyü aç

Sandra Speichert (d. 22 Ocak 1971) ,Alman kadın sinema ve dizi oyuncusudur.[1] 1992 yılında başladığı kariyerinde 40'tan fazla filmde ve birçok tiyatro yapımında yer almıştır. Speichert'in yönetmen Bernd Böhlich'le evliliğinden Siena ve Lino adlı iki çocuğu vardır.[2]

Sandra Speichert
Sandra Speichert bei der Autogrammstunde.JPG
Doğum 22 Ocak 1971(1971-01-22)
Basel, İsviçre
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1992-günümüz

İçindekiler

Seçme filmografiDüzenle

Yılı Başlık Rolü Yönetmen Notlar
1993 fr Claire Claude Zidi
1995 La Rivière Espérance Virginie Duthil Josée Dayan TV miniseries
Zaubergirl Jenny Rätis Vivian Naefe TV film
1996 Die Halbstarken Sissy Urs Egger TV film
1998 Der Campus Babsi Sönke Wortmann
Kai Rabe gegen die Vatikankiller Maria Rall Thomas Jahn
1999 Die Diebin Lana de TV film
2002 Tödliches Rendezvous - Die Spur führt nach Palma Laura Witt Wolf Gremm TV film
2007 Mitten im Leben Bea Richter de TV series
2008 fr Noëlla Josée Dayan TV film

ÖdülleriDüzenle

  • Romy Schneider Ödülü, Paris, Fransa (1994)[1]
  • Uluslararası Sinema Ödülü, Düsseldorf, Almanya (1998)[1]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ a b c "Sandra Speichert". www.sandra-speichert.de. 13 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 December 2012. 
  2. ^ "Sandra Speichert". IMDB. 17 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 December 2012. 

Dış bağlantılarDüzenle