Ana menüyü aç

Ryan Whitney Newman (d. 24 Nisan 1998), Amerikalı yakın dönem oyuncu, müzisyen ve modeldir.

Ryan Newman
RyanNewmanApr09.jpg
Ryan Newman (2009)
Doğum Ryan Whitney Newman
24 Nisan 1998 (1998-04-24) (21 yaşında)

Filmografi (seçme)Düzenle

  • Zoom (2006) - Cindy Collins (Prenses)
  • Monster House (2006) - Eliza
  • Hannah Montana (2007) - Young Miley Stewart (2 bölüm)
  • Lower Learning (2008) - Carlotta
  • Zeke & Luther (2009)- Başkan Ginger
  • Good Luck Charlie (2010) - Kit (1 bölüm)

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle