Ryan Whitney Newman (d. 24 Nisan 1998), Amerikalı yakın dönem oyuncu, müzisyen ve modeldir.

Ryan Newman
RyanNewmanApr09.jpg
Ryan Newman (2009)
Doğum Ryan Whitney Newman
24 Nisan 1998 (1998-04-24) (21 yaşında)

Filmografi (seçme)Düzenle

  • Zoom (2006) - Cindy Collins (Prenses)
  • Monster House (2006) - Eliza
  • Hannah Montana (2007) - Young Miley Stewart (2 bölüm)
  • Lower Learning (2008) - Carlotta
  • Zeke & Luther (2009)- Başkan Ginger
  • Good Luck Charlie (2010) - Kit (1 bölüm)

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle