Robin Weigert

Amerikan aktris

Robin Weigert (7 Temmuz 1969; Washington), Amerikalı oyuncu.

Robin Weigert
Doğum 7 Temmuz 1969 (1969-07-07) (51 yaşında)
Washington
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1998-günümüz

Filmografi (seçme)Düzenle

SinemaDüzenle

  • The Good German (2006)
  • Things We Lost in the Fire (2007)
  • The Private Lives of Pippa Lee (2009)
  • My One and Only (2009)
  • The Sessions (2012)
  • Concussion (2013)
  • Pawn Sacrifice (2014)

TelevizyonDüzenle

  • Deadwood (2004-2006)
  • Lost (2007)
  • Life (2007-2008)
  • E.R. (2008)
  • Sons of Anarchy (2010)
  • Grey's Anatomy (2011)
  • American Horror Story (2012)
  • C'era una volta (2014)
  • Damien (2016)

Dış bağlantılarDüzenle