Rob Simonsen

Rob Simonsen (d. 11 Mart 1978, St. Louis), Amerikalı film müziği bestecisi.

Rob Simonsen
Doğum 11 Mart 1978 (1978-03-11) (42 yaşında)
St. Louis, Amerika Birleşik Devletleri
Etkin yıllar 2003-günümüz
Resmî site robsimonsen.com

FilmografiDüzenle

Yıl İsim Notlar
2003 Westender
2004 Two Fisted
2005 I Am Lloyd Hamlin Kısa film
2005 Eve and the Fire Horse
2005 Sohni Sapna Kısa film
2005 Sohni Sapna (Beautiful Dream) Kısa film
2006 Ken Kısa film
2007 Storage Kısa film
2007 Lady Wasteland Kısa video film
2008 Mercenary Kısa film
2008 The Lutheran Kısa film
2008 Hit Factor Televizyon filmi
2008 Aşk Yönetimi (Management) Kısa video film
Mychael Danna ile birlikte
2008 8 "How can it be?" kısmı
Mychael Danna ile birlikte
2009 Born That Way Kısa film
2009 Aşkın (500) Günü ((500) Days of Summer) Mychael Danna ile birlikte
2009 Looking at Animals Kısa film
2009 Burden Kısa film
2009-2010 Dollhouse Dizi
2010 Love Etc. Belgesel
2010 Blue Bloods Dizi
2010 All Good Things
2011 Love, Lots of It Kısa film
2011 Brooklyn Brothers Beat the Best
2011 Blink Kısa film
2012 LOL
2012 The Final Member Belgesel
2012 Battleground Dizi
2012 İlk ve Son Aşkım (Seeking a Friend for the End of the World)
2012 Neredeyse Mükemmel (Girl Most Likely)
2013 The Spectacular Now
2013 The Way Way Back
2013 Mistresses Dizi
2013 İngilizce Hocası (The English Teacher)
2013 Meals Per Hour Kısa film
2013 Hollywood & Vines Kısa film
2014 Keşke Burada Olsam (Wish I Was Here)
2014 Cover Girl Kısa film
2014 Chu and Blossom
2014 Foxcatcher Takımı (Foxcatcher)
2014 Chu and Blossom
2015 Ölümsüz Aşk (The Age of Adaline)
2015 Stonewall
2015 Çok Pişmiş (Burnt)
2015-2016 Life in Pieces Dizi
2016 Miss Stevens
2016 The Master Cleanse
2016 Nerve
2016 Viral
2017 Demain tout commence
2017 Bastards
2017 Going in Style
2017 Gifted

Dış bağlantılarDüzenle