Ana menüyü aç

Maureen Reillette Jackson, (d. 9 Mayıs 1950 Gary, Indiana) Michael Jackson'ın ablasıdır. Şarkıcıdır. Babası Joseph Jackson'dır. Tüm adı Maureen Reillette "Rebbie" Jackson'dır. En yüksek başarı elde etmiş çalışması "Centipede" adlı şarkısıdır.

Rebbie Jackson
Rebbie Jackson, Las Vegas'ta bir konserde (2003).
Genel bilgiler
Doğum adı Maureen Reillette Jackson
Doğum 29 Mayıs 1950 (1950-05-29) (69 yaşında)
Gary, Indiana, ABD
Tarzlar Pop, R&B
Meslekler Şarkıcı
Etkin yıllar 1974-günümüz

DiskografiDüzenle

AlbümlerDüzenle

  • 1984 Centipede
  • 1986 Reaction
  • 1988 R U Tuff Enuff
  • 1996 The Rebbie Jackson Collection
  • 1998 Yours Faithfully

ŞarkılarDüzenle

  • 1984 "Centipede"
  • 1984 "Play Me (I'm a Jukebox)"
  • 1985 "A Fork in the Road"
  • 1986 "Reaction"
  • 1986 "You Send The Rain Away"
  • 1988 "Plaything"
  • 1988 "R U Tuff Enuff"
  • 1998 "Yours Faithfully"
  • 1998 Take Me Places"
Jackson Kardeşler Michael Jackson La Toya Jackson Tito Jackson Janet Jackson Jermaine Jackson Randy Jackson (The Jacksons) Rebbie Jackson Marlon Jackson Jackie Jackson