Ramo bölümleri listesi

Ramo, 11 bölüm boyunca senaryosunu Yılmaz Şahin'in yazdığı ve yerini 12. bölümden itibaren Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan üçlüsüne bıraktığı Türk aksiyon ve drama'dır. İlk bölümü 14 Ocak 2020 tarihinde Show TV'de yayımlandı. Dizinin ikinci sezonun ilk bölümü 18 Eylül 2020'de Show TV'de yayınlandı.[1]

Genel bakışDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihiKanal
11114 Ocak 2020 (2020-01-14)24 Mart 2020Show TV
22918 Eylül 202016 Nisan 2021
(Final)
Show TV

BölümlerDüzenle

1. Sezon (2020)Düzenle

Dizideki sıra Başlık Yönetmen Senarist Yayın tarihi Özet
1"1. Bölüm"Yağız Alp AkaydınYılmaz Şahin14 Ocak 2020[2]
2"Dikenlerin Üstünde"Yağız Alp AkaydınYılmaz Şahin21 Ocak 2020[3]
3"Cesaret Edemeyen Esaret Eder"Yağız Alp AkaydınYılmaz Şahin28 Ocak 2020[4]
4"Yarım Kalan"Yağız Alp AkaydınYılmaz Şahin4 Şubat 2020[5]
5"Bıçak Sırtı"Yağız Alp AkaydınYılmaz Şahin11 Şubat 2020[6]
6"Gönül Yarası"Yağız Alp AkaydınYılmaz Şahin18 Şubat 2020[7]
7"Ağaç Kökünden Yıkılır!"Yağız Alp AkaydınYılmaz Şahin25 Şubat 2020[8]
8"Yol Ayrımı"Yağız Alp AkaydınYılmaz Şahin3 Mart 2020[9]
9"Yangın Yeri"Yağız Alp AkaydınYılmaz Şahin10 Mart 2020[10]
10"Bir İsyandır Sevda!"Yağız Alp AkaydınYılmaz Şahin17 Mart 2020[11]
11"Kuyunun Dibi (Sezon Finali)"Yağız Alp AkaydınYılmaz Şahin24 Mart 2020[12]

2. Sezon (2020-2021)Düzenle

Dizideki sıra Başlık Yönetmen Senarist Yayın tarihi Özet
12"Hesap Günü"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Birol Tezcan18 Eylül 2020[13]
13"Ölüm Sizi Ayırana Kadar"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Birol Tezcan25 Eylül 2020[14]
14"İçimizdeki Hain"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan2 Ekim 2020[15]
15"Neden?"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan9 Ekim 2020[16]
16"Can Borcu"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan16 Ekim 2020[17]
17"Katil Kim?"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan23 Ekim 2020[18]
18"Kaman"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan30 Ekim 2020[19]
19"Savaş Başlıyor"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan6 Kasım 2020[20]
20"Hesap Günü"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan13 Kasım 2020[21]
21"Serden Geçti"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan20 Kasım 2020[22]
22"Zor Karar"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan27 Kasım 2020[23]
23"Büyük Baskın"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan4 Aralık 2020[24]
24"İntikam"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan11 Aralık 2020[25]
25"Büyük Hesaplaşma"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan18 Aralık 2020[26]
26"Ölüm Bizi Ayırana Kadar"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan25 Aralık 2020[27]
27"Hakkım İçin Hakkını Ver"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan8 Ocak 2021[28]
28"Son Söz"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan15 Ocak 2021[29]
29"Büyük Patron"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan22 Ocak 2021[30]
30"Normal Bir Gün"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan29 Ocak 2021[31]
31"Kan Borcu"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan5 Şubat 2021[32]
32"Belirsizlik İlkesi"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan12 Şubat 2021[33]
33"Sen Bana Dokunamazsın"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan19 Şubat 2021[34]
34"Kısasa Kısas"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan26 Şubat 2021[35]
35"Büyük Plan"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan5 Mart 2021[36]
36"Kasaba"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan, Esen Ali Bilen19 Mart 2021[37]
37"Sistem"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan, Esen Ali Bilen26 Mart 2021[38]
38"Sonun Başlangıcı"M. Çağatay TosunToprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Deniz Karaoğlu, Birol Tezcan, Esen Ali Bilen2 Nisan 2021[39]
39"Gâip"M. Çağatay TosunEsen Ali Bilen, Merve Engin, Ömer Karasu, Alis Çalışkan9 Nisan 2021[40]
40 (Final)"Adisyon"M.Çağatay TosunEsen Ali Bilen, Merve Engin, Ömer Karasu, Alis Çalışkan16 Nisan 2021[41]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Ramo bölümleri". 8 Ekim 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Eylül 2020. 
  2. ^ Ramo ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başladı[ölü/kırık bağlantı]
  3. ^ Ramo'nun 2. Bölümünde neler olacak?[ölü/kırık bağlantı]
  4. ^ "Ramo'nun 3. Bölümünde neler olacak?". 28 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2020. 
  5. ^ "Ramo'nun 4. Bölümünde neler olacak?". 4 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2020. 
  6. ^ "Ramo'nun 5. Bölümünde neler olacak?". 12 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2020. 
  7. ^ "Ramo'nun 6. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 14 Şubat 2020. 17 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Şubat 2020. 
  8. ^ "Ramo'nun 7. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 21 Şubat 2020. 23 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Şubat 2020. 
  9. ^ "Ramo'nun 8. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 28 Şubat 2020. 2 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2020. 
  10. ^ "Ramo'nun 9. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 6 Mart 2020. 15 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mart 2020. 
  11. ^ "Ramo'nun 10. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 13 Mart 2020. 19 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mart 2020. 
  12. ^ "Ramo'nun 11. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 20 Mart 2020. 21 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mart 2020. 
  13. ^ "Ramo'nun 12. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 16 Eylül 2020. Erişim tarihi: 17 Eylül 2020. [ölü/kırık bağlantı]
  14. ^ "Ramo'nun 13. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 23 Eylül 2020. 12 Ekim 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Eylül 2020. 
  15. ^ "Ramo'nun 14. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 30 Eylül 2020. Erişim tarihi: 2 Eylül 2020. [ölü/kırık bağlantı]
  16. ^ "Ramo'nun 15. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 9 Ekim 2020. Erişim tarihi: 9 Ekim 2020. 
  17. ^ "Ramo'nun 16. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 16 Ekim 2020. Erişim tarihi: 16 Ekim 2020. 
  18. ^ "Ramo'nun 17. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 23 Ekim 2020. Erişim tarihi: 23 Ekim 2020. 
  19. ^ "Ramo'nun 18. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 30 Ekim 2020. Erişim tarihi: 30 Ekim 2020. 
  20. ^ "Ramo'nun 19. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 9 Kasım 2020. Erişim tarihi: 9 Kasım 2020. 
  21. ^ "Ramo'nun 20. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 13 Kasım 2020. Erişim tarihi: 13 Kasım 2020. 
  22. ^ "Ramo'nun 21. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 20 Kasım 2020. Erişim tarihi: 20 Kasım 2020. 
  23. ^ "Ramo'nun 22. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 27 Kasım 2020. Erişim tarihi: 27 Kasım 2020. 
  24. ^ "Ramo'nun 23. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 4 Aralık 2020. Erişim tarihi: 4 Aralık 2020. 
  25. ^ "Ramo'nun 24. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 11 Aralık 2020. Erişim tarihi: 11 Aralık 2020. 
  26. ^ "Ramo'nun 25. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 18 Aralık 2020. Erişim tarihi: 18 Aralık 2020. 
  27. ^ "Ramo'nun 26. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 25 Aralık 2020. Erişim tarihi: 25 Aralık 2020. 
  28. ^ "Ramo'nun 27. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 8 Ocak 2021. Erişim tarihi: 8 Ocak 2021. 
  29. ^ "Ramo'nun 28. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 15 Ocak 2021. Erişim tarihi: 15 Ocak 2021. 
  30. ^ "Ramo'nun 29. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 22 Ocak 2021. Erişim tarihi: 22 Ocak 2021. 
  31. ^ "Ramo'nun 30. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 29 Ocak 2021. Erişim tarihi: 29 Ocak 2021. 
  32. ^ "Ramo'nun 31. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 5 Şubat 2021. Erişim tarihi: 5 Şubat 2021. 
  33. ^ "Ramo'nun 32. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 12 Şubat 2021. Erişim tarihi: 12 Şubat 2021. 
  34. ^ "Ramo'nun 33. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 19 Şubat 2021. Erişim tarihi: 19 Şubat 2021. 
  35. ^ "Ramo'nun 34. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 26 Şubat 2021. Erişim tarihi: 26 Şubat 2021. 
  36. ^ "Ramo'nun 35. Bölümünde neler olacak?". Show TV. 5 Mart 2021. Erişim tarihi: 5 Mart 2021. 
  37. ^ "Ramo'nun. 36 Bölümünde neler olacak?". Show TV. 20 Mart 2021. Erişim tarihi: 20 Mart 2021. 
  38. ^ "Ramo'nun. 37 Bölümünde neler olacak?". Show TV. 26 Mart 2021. Erişim tarihi: 26 Mart 2021. 
  39. ^ "Ramo'nun. 38 Bölümünde neler olacak?". Show TV. 2 Nisan 2021. Erişim tarihi: 2 Nisan 2021. 
  40. ^ "Ramo'nun. 39 Bölümünde neler olacak?". Show TV. 16 Nisan 2021. Erişim tarihi: 16 Nisan 2021. 
  41. ^ "Ramo'nun. Final Bölümünde neler olacak?". Show TV. 16 Nisan 2021. Erişim tarihi: 16 Nisan 2021. 

Dış bağlantılarDüzenle