Pierre Niney

aktör

Pierre Niney (d. 13 Mart 1989 Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Fransa) , Yakın dönem Fransız oyuncu.[1]

Pierre Niney (2013)

Filmografie (seçme)Düzenle

  • 2008: LOL (Laughing Out Loud)
  • 2008: Nos 18 ans
  • 2010: L’autre monde
  • 2011: Les neiges du Kilimandjaro
  • 2011: Les émotifs anonymes
  • 2011: J’aime regarder les filles
  • 2012: Comme des frères
  • 2013: It Boy – Liebe auf französisch
  • 2014: Yves Saint Laurent
  • 2016: Frantz[2]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Simon, Nathalie; Lutaud, Lena (26 Kasım 2012). "Pierre Niney, le jeune premier qui ira loin". Le Figaro (Fransızca). Dassault Group. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2014. 
  2. ^ Sowray, Bibby (8 Ocak 2014). "Pierre Berge's praise for YSL biopic". The Daily Telegraph. 21 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2014. 

Dış bağlantılarDüzenle