Ana menüyü aç

Peggy Ryan (doğum adı : Margaret O'Rene Ryan ;d. 28 Ağustos 1928; Long Beach, Kaliforniya, ABD; ö. 30 Ekim 2004; Las Vegas, ABD.), Amerikalı atristtir.

Yer aldığı yapımlar arasında sinema filmleri; The Grapes of Wrath (1940), Mister Big (1943), The Merry Monahans (1944) ve Tv dizisi Hawaii Five‑O (1969-1976) vb. sayılabilir.

28 Ağustos 1928'de Kaliforniya'da doğan oyuncu 30 Ekim 2004'te Las Vegas'ta 76 yaşında ölmüştür.

Filmografi (seçme)Düzenle

  • Top of the Town (1937)
  • The Grapes of Wrath (1940)
  • Give Our Sisters (1942)
  • The Merry Monahans (1942)
  • Bowery to Broadway (1944)
  • That's the Spirit (1945)
  • Hawaii Five‑O (1969 - 1976; TV-dizi)

Dış bağlantılarDüzenle