Park Jin-hee

Park Jin-hee (d. 8 Ocak 1978) Güney Koreli oyuncu. Daha çok Please Come Back, Soon-ae (2006), War of Money (2007), ve Giant (2010) dizilerinde oynadığı roller ile tanınır.En bilindik filmi Shadows in the Palace (2007) dir.

Park Jin-hee
Park Jin-Hee.jpg
Doğum 8 Ocak 1978 (1978-01-08) (42 yaşında)
Güney Kore
Eğitim Dongduk Kadın Üniversitesi
(Radyo ve televizyon)[1]
Yonsei Üniversitesi
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1996-günümüz
Çocuk(lar) 2
Park Jin-hee
Hangıl박진희
Latin harfleriyle yazımıBak Jin-hui
McCune-ReischauerPak Chin-hŭi

FilmografiDüzenle

FilmDüzenle

  • Grape Candy (2012)
  • 71: Into the Fire (2010) (konuk)
  • A Long Visit (2010)
  • Take Action, Now or Never! (kısa film, 2009)
  • Turbanshell*cigarettebutt*egg roll (Kısa animasyon, 2008)[2] (ses)
  • Sweet Lie (2008)
  • Shadows in the Palace (2007)
  • Underground Rendezvous (2007)
  • Love Talk (2005)
  • Love in Magic (2005)
  • Star (2003)
  • Just Do It! (2000)
  • Promenade (2000)
  • The Spy (1999)
  • Love Wind Love Song (1999)
  • Whispering Corridors (1998)

Televizyon dizileriDüzenle

  • Doctor Detective (SBS, 2019)
  • Return (SBS, 2018)
  • My Fair Lady (KBS2, 2016)
  • <i id="mwARI">Memory</i> (tvN, 2016)
  • Hur Jun, the Original Story (MBC, 2013)
  • Kimchi Family (jTBC, 2011)
  • Giant (SBS, 2010)
  • The Woman Who Still Wants to Marry (MBC, 2010)
  • On Air (SBS, 2008) (konuk,)
  • War of Money (SBS, 2007)
  • Please Come Back, Soon-ae (SBS, 2006)
  • After Love (CS, 2005)
  • MBC Best Theater "Love Without Regret" (MBC, 2005)
  • Since We Met (MBC, 2002)
  • Stock Flower (KBS2, 2001)
  • Look Back in Anger (KBS2, 2000)
  • KAIST (SBS, 1999-2000)
  • In Search of Love (KBS2, 1999)
  • Will Make You Happy (KBS2, 1998)
  • I Hate You, But It's Fine (SBS, 1998)
  • Start (KBS, 1996-1997)

Varyete programlarıDüzenle

  • Music and Lyrics (MBC Music, 2012)
  • It City: Park Jin-hee's Moving City (Olive TV, 2009)

Müzik videolarıDüzenle

  • A Bottle of Liquor (Haha feat. Tiger JK, 2010)
  • Woman (Big Mama, 2005)
  • Standing in That Place (Park Hyo-shin, 2002)

Radyo programlarıDüzenle

  • To You Who Forget the Night with Park Jin-hee (KBS Happy FM, 2002)
  • Ten Ten Club with Kim Seung-hyun and Park Jin-hee (SBS Power FM, 2000)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Park Jin-Hee (박진희)". Korea Tourism Organization. 17 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mart 2013. 
  2. ^ "Turbanshell, cigarettebutt, egg roll". 6th Busan International Kids' Film Festival. Erişim tarihi: 21 Mart 2013. [ölü/kırık bağlantı]

Dış bağlantılarDüzenle