Paramparça bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Paramparça bölümleri listesi, Endemol Shine tarafından yapılıp 2014-2017 yılları arasında Star TV'de yayınlanan Paramparça adlı Türk televizyon dizisinin bölümleri listesi yer almaktadır. Dizi 3 sezondan ve toplam 97 bölümden oluşmaktadır.

Dizi 1 Aralık 2014 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlamıştır ve 27 Mart 2017 tarihinde final yaparak sona ermiştir. Dizinin yönetmeni Altan Dönmez, senaristleri Yıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray, Atilla Özel ve Ayça Üzüm, yapımcısı Gökhan Tatarer ve Hakan Eren'dir. Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Mine Tugay ve Sarp Akkaya paylaşmaktadır.

Genel bakışDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
1311 Aralık 201429 Haziran 2015
24014 Eylül 201520 Haziran 2016
32619 Eylül 201627 Mart 2017 (Final)

BölümlerDüzenle

1. sezon (2014-2015)Düzenle

Sıra
no.
Bölüm
no.
Başlık Yönetmen Senarist(ler) Orijinal yayın tarihi Türkiye'deki izleyici
(reyting)
11"1.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali1 Aralık 2014 (2014-12-01)5,82[1]
22"2.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali8 Aralık 2014 (2014-12-08)7,72[2]
33"3.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali15 Aralık 2014 (2014-12-15)9,10[3]
44"4.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali22 Aralık 2014 (2014-12-22)9,83[4]
55"5.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali29 Aralık 2014 (2014-12-29)9,51[5]
66"6.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali5 Ocak 2015 (2015-01-05)10,68[6]
77"7.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali12 Ocak 2015 (2015-01-12)11,44[7]
88"8.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali19 Ocak 2015 (2015-01-19)10,91[8]
99"9.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali26 Ocak 2015 (2015-01-26)11,17[9]
1010"10.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali2 Şubat 2015 (2015-02-02)11,81[10]
1111"11.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali9 Şubat 2015 (2015-02-09)11,39[11]
1212"12.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali16 Şubat 2015 (2015-02-16)11,93[12]
1313"13.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali23 Şubat 2015 (2015-02-23)9,69[13]
1414"14.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali2 Mart 2015 (2015-03-02)10,42[14]
1515"15.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali9 Mart 2015 (2015-03-09)11,24[15]
1616"16.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali16 Mart 2015 (2015-03-16)10,33[16]
1717"17.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali23 Mart 2015 (2015-03-23)9,46[17]
1818"18.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali30 Mart 2015 (2015-03-30)10,12[18]
1919"19.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali6 Nisan 2015 (2015-04-06)9,52[19]
2020"20.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali13 Nisan 2015 (2015-04-13)9,73[20]
2121"21.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali20 Nisan 2015 (2015-04-20)9,15[21]
2222"22.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali27 Nisan 2015 (2015-04-27)9,04[22]
2323"23.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali4 Mayıs 2015 (2015-05-04)9,16[23]
2424"24.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali11 Mayıs 2015 (2015-05-11)8,38[24]
2525"25.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali18 Mayıs 2015 (2015-05-18)8,27[25]
2626"26.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali25 Mayıs 2015 (2015-05-25)7,90[26]
2727"27.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali1 Haziran 2015 (2015-06-01)6,75[27]
2828"28.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali8 Haziran 2015 (2015-06-08)7,94[28]
2929"29.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali15 Haziran 2015 (2015-06-15)6,20[29]
3030"30.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali22 Haziran 2015 (2015-06-22)7,18[30]
31 (Sezon Finali)31"31.Bölüm"Cevdet MercanYıldız Tunç, Murat Lütfü ve Metin Ali29 Haziran 2015 (2015-06-29)6,59[31]

2. sezon (2015-2016)Düzenle

Sıra
no.
Bölüm
no.
Başlık Yönetmen Senarist(ler) Orijinal yayın tarihi Türkiye'deki izleyici
(reyting)
321"32.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz14 Eylül 2015 (2015-09-14)5,68[32]
332"33.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz21 Eylül 2015 (2015-09-21)5,07[33]
343"34.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz28 Eylül 2015 (2015-09-28)5,96[34]
354"35.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz5 Ekim 2015 (2015-10-05)5,88[35]
365"36.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz12 Ekim 2015 (2015-10-12)6,44[36]
376"37.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz19 Ekim 2015 (2015-10-19)6,92[37]
387"38.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz26 Ekim 2015 (2015-10-26)6,92[38]
398"39.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz2 Kasım 2015 (2015-11-02)6,78[39]
409"40.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz9 Kasım 2015 (2015-11-09)6,44[40]
4110"41.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz16 Kasım 2015 (2015-11-16)6,51[41]
4211"42.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz23 Kasım 2015 (2015-11-23)6,73[42]
4312"43.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz30 Kasım 2015 (2015-11-30)6,74[43]
4413"44.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz7 Aralık 2015 (2015-12-07)8,37[44]
4514"45.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz14 Aralık 2015 (2015-12-14)7,46[45]
4615"46.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz21 Aralık 2015 (2015-12-21)7,90[46]
4716"47.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz28 Aralık 2015 (2015-12-28)8,20[47]
4817"48.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz11 Ocak 2016 (2016-01-11)7,88[48]
4918"49.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz18 Ocak 2016 (2016-01-18)7,70[49]
5019"50.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz25 Ocak 2016 (2016-01-25)7,18[50]
5120"51.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz1 Şubat 2016 (2016-02-01)7,56[51]
5221"52.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz8 Şubat 2016 (2016-02-08)9,31[52]
5322"53.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz15 Şubat 2016 (2016-02-15)6,96[53]
5423"54.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz22 Şubat 2016 (2016-02-22)6,63[54]
5524"55.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz29 Şubat 2016 (2016-02-29)6,82[55]
5625"56.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz7 Mart 2016 (2016-03-07)6,23[56]
5726"57.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz14 Mart 2016 (2016-03-14)7,76[57]
5827"58.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz21 Mart 2016 (2016-03-21)6,67[58]
5928"59.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz28 Mart 2016 (2016-03-28)7,37[59]
6029"60.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz4 Nisan 2016 (2016-04-04)6,15[60]
6130"61.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz11 Nisan 2016 (2016-04-11)5,45[61]
6231"62.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz18 Nisan 2016 (2016-04-18)5,56[62]
6332"63.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz25 Nisan 2016 (2016-04-25)5,75[63]
6433"64.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz2 Mayıs 2016 (2016-05-02)5,26[64]
6534"65.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali, Su Ersöz ve Derem Çıray9 Mayıs 2016 (2016-05-09)5,29[65]
6635"66.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali, Su Ersöz ve Derem Çıray16 Mayıs 2016 (2016-05-16)5,59[66]
6736"67.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali, Su Ersöz ve Derem Çıray23 Mayıs 2016 (2016-05-23)5,25[67]
6837"68.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali, Su Ersöz ve Derem Çıray30 Mayıs 2016 (2016-05-30)5,08[68]
6938"69.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali, Su Ersöz ve Derem Çıray6 Haziran 2016 (2016-06-06)4,44[69]
7039"70.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali, Su Ersöz ve Derem Çıray13 Haziran 2016 (2016-06-13)4,38[70]
71 (Sezon Finali)40"71.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali, Su Ersöz ve Derem Çıray20 Haziran 2016 (2016-06-20)4,40[71]

3. sezon (2016-2017)Düzenle

Sıra
no.
Bölüm
no.
Başlık Yönetmen Senarist(ler) Orijinal yayın tarihi Türkiye'deki izleyici
(reyting)
721"72.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray ve Naz Yiğit19 Eylül 2016 (2016-09-19)3,54[72]
732"73.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray ve Naz Yiğit26 Eylül 2016 (2016-09-26)3,35[73]
743"74.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray3 Ekim 2016 (2016-10-03)3,78[74]
754"75.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray10 Ekim 2016 (2016-10-10)3,79[75]
765"76.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray17 Ekim 2016 (2016-10-17)3,92[76]
776"77.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray24 Ekim 2016 (2016-10-24)4,20[77]
787"78.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray31 Ekim 2016 (2016-10-31)4,17[78]
798"79.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray7 Kasım 2016 (2016-11-07)4,75[79]
809"80.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray14 Kasım 2016 (2016-11-14)5,34[80]
8110"81.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray21 Kasım 2016 (2016-11-21)4,90[81]
8211"82.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray28 Kasım 2016 (2016-11-28)5,15[82]
8312"83.Bölüm"Altan DönmezSu Ersöz, Derem Çıray ve Atilla Özel5 Aralık 2016 (2016-12-05)4,67[83]
8413"84.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray ve Atilla Özel19 Aralık 2016 (2016-12-19)4,35[84]
8514"85.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray ve Atilla Özel26 Aralık 2016 (2016-12-26)4,48[85]
8615"86.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray ve Atilla Özel9 Ocak 2017 (2017-01-09)5,03[86]
8716"87.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray ve Atilla Özel16 Ocak 2017 (2017-01-16)4,56[87]
8817"88.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray ve Atilla Özel23 Ocak 2017 (2017-01-23)3,69[88]
8918"89.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray ve Atilla Özel30 Ocak 2017 (2017-01-30)3,66[89]
9019"90.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray ve Atilla Özel6 Şubat 2017 (2017-02-06)3,78[90]
9120"91.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray ve Atilla Özel13 Şubat 2017 (2017-02-13)4,46[91]
9221"92.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray ve Atilla Özel20 Şubat 2017 (2017-02-20)3,66[92]
9322"93.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray, Atilla Özel ve Ayça Üzüm27 Şubat 2017 (2017-02-27)3,65[93]
9423"94.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray, Atilla Özel ve Ayça Üzüm6 Mart 2017 (2017-03-06)3,62[94]
9524"95.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray, Atilla Özel ve Ayça Üzüm13 Mart 2017 (2017-03-13)3,91[95]
9625"96.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray, Atilla Özel ve Ayça Üzüm20 Mart 2017 (2017-03-20)4,38[96]
97 (Final)26"97.Bölüm"Altan DönmezYıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray, Atilla Özel ve Ayça Üzüm27 Mart 2017 (2017-03-27)4,51[97]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "1 Aralık 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  2. ^ "8 Aralık 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  3. ^ "15 Aralık 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  4. ^ "22 Aralık 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  5. ^ "29 Aralık 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  6. ^ "5 Ocak 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  7. ^ "12 Ocak 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  8. ^ "19 Ocak 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  9. ^ "26 Ocak 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  10. ^ "2 Şubat 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  11. ^ "9 Şubat 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  12. ^ "16 Şubat 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  13. ^ "23 Şubat 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  14. ^ "2 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  15. ^ "9 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  16. ^ "16 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  17. ^ "23 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  18. ^ "30 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  19. ^ "6 Nisan 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  20. ^ "13 Nisan 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  21. ^ "20 Nisan 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  22. ^ "27 Nisan 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  23. ^ "4 Mayıs 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  24. ^ "11 Mayıs 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  25. ^ "18 Mayıs 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  26. ^ "25 Mayıs 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  27. ^ "1 Haziran 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  28. ^ "8 Haziran 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  29. ^ "15 Haziran 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  30. ^ "22 Haziran 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  31. ^ "29 Haziran 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  32. ^ "14 Eylül 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  33. ^ "21 Eylül 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  34. ^ "28 Eylül 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  35. ^ "5 Ekim 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  36. ^ "12 Ekim 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  37. ^ "19 Ekim 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  38. ^ "26 Ekim 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  39. ^ "2 Kasım 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  40. ^ "9 Kasım 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  41. ^ "16 Kasım 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  42. ^ "23 Kasım 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  43. ^ "30 Kasım 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  44. ^ "7 Aralık 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  45. ^ "14 Aralık 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  46. ^ "21 Aralık 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  47. ^ "28 Aralık 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  48. ^ "11 Ocak 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  49. ^ "18 Ocak 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  50. ^ "25 Ocak 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  51. ^ "1 Şubat 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  52. ^ "8 Şubat 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  53. ^ "15 Şubat 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  54. ^ "22 Şubat 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  55. ^ "29 Şubat 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mart 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  56. ^ "7 Mart 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mart 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  57. ^ "14 Mart 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  58. ^ "21 Mart 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  59. ^ "28 Mart 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  60. ^ "4 Nisan 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Nisan 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  61. ^ "11 Nisan 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  62. ^ "18 Nisan 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  63. ^ "25 Nisan 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Nisan 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  64. ^ "2 Mayıs 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  65. ^ "9 Mayıs 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  66. ^ "16 Mayıs 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  67. ^ "23 Mayıs 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Mayıs 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  68. ^ "30 Mayıs 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Haziran 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  69. ^ "6 Haziran 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  70. ^ "13 Haziran 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Haziran 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  71. ^ "20 Haziran 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Haziran 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  72. ^ "19 Eylül 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  73. ^ "26 Eylül 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  74. ^ "3 Ekim 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  75. ^ "10 Ekim 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  76. ^ "17 Ekim 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  77. ^ "24 Ekim 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  78. ^ "31 Ekim 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  79. ^ "7 Kasım 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  80. ^ "14 Kasım 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  81. ^ "21 Kasım 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  82. ^ "28 Kasım 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  83. ^ "5 Aralık 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  84. ^ "19 Aralık 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  85. ^ "26 Aralık 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  86. ^ "9 Ocak 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  87. ^ "16 Ocak 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  88. ^ "23 Ocak 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  89. ^ "30 Ocak 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  90. ^ "6 Şubat 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  91. ^ "13 Şubat 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  92. ^ "20 Şubat 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  93. ^ "27 Şubat 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  94. ^ "6 Mart 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  95. ^ "13 Mart 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  96. ^ "20 Mart 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  97. ^ "27 Mart 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Haziran 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)