Pamela Tola

Pamela Tola

Pamela Tola (d. 15 Ocak 1981; Ruotsinpyhtää, Finlandiya) Fin oyuncu

2003'ten beri daha çok televizyonda görünmekle birlikte 2005 yapımı "Paha maa" filminde oyuncu Mikko Leppilampi ile birlikte rol aldı.

Fin filmlerinin umut vadeden 2006 yapımı filmi "Saippuairinssi"'de başroldeki oyuncu olarak Mikko Leppilampi ile çalıştı.

FilmografisiDüzenle

  • Helmiä ja sikoja (2003) (İnciler ve Domuzlar)
  • Skene (televisioelokuva, 2004)
  • Paha maa (2005) (Donmuş Toprak)
  • Caasha (televisioelokuva, 2005)
  • Tyttö sinä olet tähti (2005) (Güzellik ve Piç)
  • Saippuaprinssi (2006) (Sabun)
  • En Som Deg

Dış bağlantılarDüzenle