Noah Cyrus

Amerikalı Alternatif R&B şarkıcısı

Noah Lindsey Cyrus (d. 8 Ocak 2000), Amerikalı kadın oyuncu ve şarkıcı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus'ın kız kardeşi, Billy Ray Cyrus'un en küçük kızıdır.

Noah Cyrus
2018 MTV Video Müzik Ödülleri'nde Cyrus
Genel bilgiler
Doğum adı Noah Lindsey Cyrus
Doğum 8 Ocak 2000 (2000-01-08) (20 yaşında)
Nashville, Tennessee, ABD
Başladığı yer Los Angeles, ABD
Tarzlar Pop, Dans
Meslekler Şarkıcı, oyuncu
Etkin yıllar 2002-günümüz

Oyunculuk kariyeriDüzenle

Noah Cyrus, üç yaşında kariyerine başladı. 6 bölümlüğüne televizyon dizisi Doc'ta Gracie Hebert rolünü oynadı.

FilmografiDüzenle

Filmler
Yıl Başlık Rolü Notlar
2008 Hannah Montana and Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Kendisi İlk Filmi
2008 Mostly Ghostly Trick or Treater
2008 Küçük Deniz Kızı Ponyo Ponyo (Seslendirdiği)
2009 Hannah Montana: The Movie Küçük Dansçı Kız Cameo
Dizi
Yıl Başlık Rolü Notes
2002–2004 Doc Gracie Herbert 6 bölüm
2006–2010 Hannah Montana Küçük roller 6 bölüm
2012 The Joey & Elise Show Kendisi 9 bölüm.
2012 The Hugo & Rita Show Hugo ve Rita 4 bölüm
2014 Take 2 Deb / Adamley / Allison 3 bölüm