Nathalie Pâque

Nathalie Pâque Belçika asıllı Fransız şarkıcı.

Nathalie Pâque
Doğum adı Nathalie Pâque
Doğum 11 Mayıs 1977 (1977-05-11) (43 yaşında)
Liège, Belçika
Tarzlar Pop
Meslekler Şarkıcı

Nathalie Pâque, 1989 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Fransa'yı "J'ai volé la vie" adlı şarkıyla temsil etmiş, yarışmada 60 puanla sekizinci olmuştur.

DiskografiDüzenle

  • 1989: "J'ai volé la vie"
  • 1989: "Ils reviennent"
  • 1990: "Bébé bambou"
  • 1991: "Danse"
  • 1991: "Noël différent"
  • 1992: "Kiss Me" (with Daniel Mendy)
  • 1992: "Nous, c'est spécial"
  • 1993: "Laisse-moi voyager"
  • 1996: "C'est vrai...je t'aime"
  • 1996: "Je garderai pour toi"
  • 1998: "Mama, c'est l'heure"

KaynakçaDüzenle

Ödüller ve başarılar
Önce gelen:
"Chanteur de charme" ile
Gérard Lenorman
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Fransa
1989
Sonra gelen:
"White and Black Blues" ile
Joëlle Ursull