Natalya Korolyova

Natalya Korolyova (Kiril: Наталия Владимировна Порывай, 31 Mayıs 1973, Kiev), Rus şarkıcı.

Natalya Korolyova
Arkhangelsk'teki Natasha Koroleva, yılın yazında 28 Haziran 2009 Pazar günü, şehrin 425. yıldönümü olan Regina Dubovitskaya - "Full House" programı ile birlikte performans sergiliyor.
Genel bilgiler
Doğum adı

Наталия Владимировна

Порывай
Doğum 31 Mayıs 1973 (1973-05-31) (49 yaşında)
Kiev, Ukrayna SSC, SSCB
Meslekler Şarkıcı
Etkin yıllar 1985-günümüz

DiskografiDüzenle

  • «Жёлтые тюльпаны» (1990)
  • «Дельфин и русалка» (1992)
  • «Поклонник» (1994)
  • «Конфетти» (1995)
  • «Бриллианты слёз» (1997)
  • «Сердце» (2001)
  • «Осколки прошлого» (2002)
  • «Веришь или нет (плюс Тарзан)» (2003)
  • «Рай там, где ты» (2006)
  • «Магия Л…» (2015)