Ana menüyü aç

Natalia Lafourcade

Natalia Lafourcade (2014)

María Natalia Lafourcade Silva (d. 26 Şubat 1984, Meksiko) Meksikalı pop şarkıcısı, söz yazarı ve müzisyendir. Pop tarzında çalışmalar yapan şarkıcı aynı zamanda akustik gitarda çalmaktadır.

Müziğe olan ilgisi çocuk yaşlarda başlamıştır. Üç yaşındayken, ebeveynlerinin müzikalitesi sayesinde şarkı söylemeye başlamıştır. Kendisi Fransız-Şilili ünlü müzisyen Gastón Lafourcade'in kızıdır.

DiskografiDüzenle

  • Natalia Lafourcade, 2002
  • Casa, 2005
  • Las 4 estaciones del amor (estrümental), 2007
  • Hu Hu Hu, 2009
  • Mujer Divina, 2012
  • Hasta la Raíz 2015

Dış bağlantılarDüzenle