Natalia Lafourcade

María Natalia Lafourcade Silva (d. 26 Şubat 1984, Meksiko) Meksikalı pop şarkıcısı, söz yazarı ve müzisyendir. Pop tarzında çalışmalar yapan şarkıcı aynı zamanda akustik gitarda çalmaktadır.

Natalia Lafourcade (2014)

Müziğe olan ilgisi çocuk yaşlarda başlamıştır. Üç yaşındayken, ebeveynlerinin müzikalitesi sayesinde şarkı söylemeye başlamıştır. Kendisi Fransız-Şilili ünlü müzisyen Gastón Lafourcade'in kızıdır.

DiskografiDüzenle

  • Natalia Lafourcade, 2002
  • Casa, 2005
  • Las 4 estaciones del amor (estrümental), 2007
  • Hu Hu Hu, 2009
  • Mujer Divina, 2012
  • Hasta la Raíz, 2015
  • Musas, 2017
  • Musas Vol. 2, 2018
  • Un canto por México, 2020

Dış bağlantılarDüzenle