Natalia Avelon

Aktris, Şarkıcı

Natalia Avelon (29 Mart 1980) Polonya asıllı Alman aktris ve şarkıcıdır.

Natalia Avelon (2009)

BiyografisiDüzenle

29 Mart 1980 yılında Polonya'nın Wroclaw şehrinde dünyaya gelmiştir. Kendisi bir Alman aktrisi ve şarkıcıdır. Natalia Avelon Polonya'da doğduktan sonra daha çocukken 1988 yılında Ettlingen'e taşınmışlardır. Uschi Obermaier daki Achim Bornhak's'ı film olarak Das Wilde Leben'de oynamıştır. Natalia Avelon Ville Valo ile birlikte seslendirdiği Summer Wine şarkısıyla büyük ses getirmiştir.

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • Das Wilde Leben (2007) – Uschi Obermaier
  • Der Schuh des Manitu (2001) – Uschi as a teenager

(2009) FarCry-Veroncho

Kısa FilmlerDüzenle

  • Der weiße Hirsch (2002) – Lola

Televizyon DizileriDüzenle

  • Prinz und Paparazzi (2005)
  • Der Club der grünen Witwen (2001) – Kerstin Riemer

Televizyon SerileriDüzenle

  • Ein Fall für zwei - Die schöne Tote (2005) – Dunja
  • Bewegte Männer - Die Oberweitenreform (2005) – Jenny
  • Der Bulle von Tölz - Süsse Versuchung (2003) – Verkäuferin
  • Rosa Roth - Geschlossene Gesellschaft (2002) – Simone
  • Zwei Engel auf Streife - Wodka auf Ex (2002) – Tatjana