Natacha Atlas

Natacha Atlas (20 Mart 1964), Belçika doğumlu Mısırlı müzisyen. Kendisi Arap ve Kuzey Afrika müzik tarzını, elektronik müzikle harmanlayarak dinleyiciyle sunmasıyla tanınır. Müziğinde hip hop, drum and bass ya da reggae gibi farklı türlerin etkileri bulunur. Hayatının büyük kısmı farklı coğrafyalarda geçtğinden farklı kültürler içinde edindiği deneyimin müziğine etkileri çok olmuştur. Groove Alla Turca adlı albümde Burhan Öçal ile çalışmıştır.

Natacha Atlas, 2008

DiskografiDüzenle

  • Diaspora (1995)
  • Halim (1997)
  • Gedida (1999)
  • Ayeshteni (2001)
  • Foretold in the Language of Dreams (2002)
  • Something Dangerous (2003)
  • Mish Maoul (2006)
  • Ana Hina (2008)

Dış bağlantılarDüzenle